Iğdır’da'Karanfil Kokusu' Sahnelendi

Tarih : 2016-12-05 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’da'Karanfil Kokusu' Sahnelendi

       Iğdır Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Doğudan Yükselen Umutlar” projesi, kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında öğrencilere Terör örgütlerinin gençlere kurdukları tuzakları ve gençleri nasıl ağlarına düşürdüğünü gözler önüne seren belgesel tadındaki tiyatro oyunu “Karanfil Kokusu”, Iğdır’da yoğun ilgiyle karşılandı.

 

         Kadrosunda birçok usta oyuncuyu barındıran oyunda illegal örgütlerin gençleri nasıl ağlarına düşürdüğü, bu tür olaylara karşı duyarlı olunması konusunda izleyicilere mesajlar verildi.
                Salonu dolduran yüzlerce seyirci, büyük bir başarıyla oyunlarını sahneleyen sanatçıları uzun süre ayakta alkışladı
               Tiyatro sonunda oyuncular ayakta alkışlanırken, Tiyatro sonunda oyuncular ayakta alkışlanırken, Vali Ahmet Turgay Alpman tiyatronun yazar ve yönetmeni Hasan Özaşlamacı’ya bir plaket takdim etti. Oyunun özellikle gençler açısından çok önemli mesajlar verdiğini dile getiren Alpman,”Ben bu tiyatro oyunundan dersimi aldım. Sizlerde bir şeyler aldığınızı umuyorum. illegal terör örgütlerinin çeşitli vaatlerle gençleri tuzaklarına düşürdüğünü gördük, bu konuda toplum olarak herkesin daha duyarlı olması gerektiğini kaydetti.
                Tiyatro gösterimine Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Turan Vali yardımcısı Bilgehan karanfil, Jandarma Alay komutanı  Kahraman Dikmen ve Emniyet Müdürü Orhan Çevik,Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt,İl Özel idare Genel sekreteri Ferhat Akkuş  öğrenciler  polisler katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.