IĞDIR VALİSİ AHMET TURGAY ALPMAN’A PLAKET

Tarih : 2016-12-06 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR VALİSİ AHMET TURGAY ALPMAN’A PLAKET

 Iğdır-Azerbaycan Dil, Tarih ve Kültür Birliğini Yaşatma ve Destekleme Derneği başkanı Ziya Zakir Acar, Iğdır  Valisi Ahmet Turgay Alpman ’a plaket verdi.

 

            Iğdır-Azerbaycan Dil, Tarih ve Kültür Birliğini Yaşatma ve Destekleme Derneği başkanı Ziya Zakir Acar,yönetim kurulu üyeleri  Iğdır  Valisi Ahmet Turgay Alpman ’a Iğdır’a yaptığı hizmetlerden dolayı plaketi verdi.
           Iğdır-Azerbaycan Dil, Tarih ve Kültür Birliğini Yaşatma ve Destekleme Derneği başkanı Ziya Zakir Acar  yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman ‘ı makamında ziyaret etti.
                Plaket takdimin de konuşan Ziya Zakir Acar,”Iğdır’da görev başladığınız günden beri ilimize  verdiğiniz  katkılardan dolayı teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyor.. Iğdırlılar ve derneğimiz adına size bu “Plaketini takdim ediyorum.”dedi.
               Iğdır valisi Ahmet Turgay Alpman  ‘da "  Bize düşen görev burada vatandaşımızla birlikte olmaktır. Iğdır’a hizmet etmek için çalışıyoruz. Derneğinizin çalışmalarında başarılar dilerim. Azerbaycan Türkiye kardeşliğine katkılarınız çoktur. Biz birbirimize sevgiyle bağlıyız. Dernek ve üyelerinize teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.….

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.