İZMİR TRAVEL FUARI BAKAN NABİ AVCI TARAFINDAN AÇILDI

Tarih : 2016-12-09 / Kategori : Kültür & Sanat

İZMİR TRAVEL FUARI BAKAN NABİ AVCI TARAFINDAN AÇILDI

8-11 Aralık Tarihleri arasında İzmir de her yıl yapılmakta olan Travel Turkey Turizm Fuarı bu yıl Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın katılımı ile açılışı yapıldı.

 

      Iğdır-Ağrı illerini temsilen Kültür ve Turizm Müdürlükleri, Iğdır İl Özel İdare Genel Sekreterliği Iğdır Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve  Iğdırlı firmalar Yaycılı Kardeşler, Has Gıda, Iğdırlı Turizmin katkılarıyla Travel Fuarında yerini aldı.
    Görkemli açılışı Kültür ve Turizm Müdürü Nabi Avcı yaparak, turizmin ülkemizin kalkınmasındaki önemine değindi ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İzmir Travel Fuarında ilimizle kardeş ülke olarak Ürdün, kardeş il olarak Mersin eşleşti. 30 Ülkenin katılımı ile açılan fuarda 1170 yerli ve yabancı firma yer aldı. Iğdır’ımız da fuarda Iğdır - Ağrı olarak bir arada yerini aldı.
    Fuara bizzat iştirak eden İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz “ Bu yıl 10. yapılmakta olan Travel Turkey İzmir fuarına Kültür ve Turizm Bakanlığımızın destekleri, İlimizi temsilen İl Valimiz sayın Ahmet Turgay Alpman’ın destekleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Yaycılı kardeşler, Has mandıra, Iğdırlı Turizm firmalarına ürün desteği ve nakliye desteklerinden dolayı teşekkür ederim. 
    İlimizi, İl Özel idaresi Genel sekreterimiz Ferhat Akkuş, Milli Eğitim Müdürlüğünü temsile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü  ile birlikte en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. Firmalarımızın ürettiği çeşitli ürünlerin yanı sıra tanıtım broşürlerimiz, yöresel kilim ve bebeklerimiz ile ilimiz turizmini ve ticaretini tanıtıp geliştirmeyi amaçlıyoruz. Toplamda 1170 firma ve 30 ülke fuarda yerini almıştır." dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası