Öğrencilerden Engellilere tekerlekli sandalye

Tarih : 2016-12-23 / Kategori : Eğitim

Öğrencilerden Engellilere tekerlekli sandalye

  Iğdır’da özel bir okulun öğrencileri, harçlıklarını biriktirerek aldıkları 7 adet tekerlekli sandalyeyi engellilere dağıttı.

 

 Iğdır Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin düzenlediği kampanyada, tekerlekli sandalyeler Iğdır Engelliler derneği aracılığıyla sahiplerine teslim edildi. 
                 Bahçeşehir Koleji'nde gerçekleşen etkinlikte öğrenciler konuşma yaptı. Bir öğrenci tekerlekli sandalye ile geçirdiği bir günün hazırlanan videosu izlettirildi.  Engelliler türkü söylediler.
              Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman ise şöyle konuştu: "Sizler örnek bir davranış göstererek biriktirdiğiniz harçlıklarınızla aldığınız 7 tekerlekli sandalye ile 7 engellinin hayata katılmasını sağladınız. 
    Bu çalışmanız güzel bir sonuca ulaşmıştır. Engellilerin nasıl bir durumda olduğunu anlamak için kendimizi onların yerine koymamız gerekir. Onların tekerlekli sandalyede 24 saat içinde nelerle karşılaştığını bilmek lazım. Kendimizi onların yerine koymamız lazım. Engellilerin yaşadıklarını düşünelim onlara yardımcı olalım. Öğrencilerimizi kutluyorum.”dedi.
    Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’te, Bu çalışmayı yapan öğrencilerimizi arkadaşlarımızı kutluyorum. Engellilerimize sahip çıkmalıyız. Unutmayalım herkes bir engelli adayıdır.
               Okul Kurucusu Abdullah Börekci, Amaçlarının öğrencileri engelliler konusunda bilinçlendirmek olduğunu söyledi.
    Engelliler derneği başkanı  Murat Tan’da öğrencilere ve okul idaresine teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.