Iğdır Devlet Hastahanesi Başhekimi Erez, 2016 Yılı İçerisindeki istatistki verileri açıkladı

Tarih : 2016-12-30 / Kategori : Sağlık

Iğdır Devlet Hastahanesi Başhekimi Erez, 2016 Yılı İçerisindeki istatistki verileri açıkladı

Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nevruz Erez, 2016 yılı istatistik verilerini ve 2017 yılı için yapılacak olan çalışmalar hakkında basına bilgi verdi.

 

            Haber Ali Şıktaş:   Başhekim Op. Dr. Nevruz Erez, Iğdır Devlet Hastanesinde yıl sonu olması münasbetiyle 2016 yılı içerisindeki istatiki verileri paylaşmak ve yıl içerisindeki yapmış olduğumuz yeni ünite ve birimlerin tanıtımını yapmak amacıyla bu basın toplantısını düzenledik.
    Çok değerli basın mensupları Iğdır Develet Hastanesinde 70 uzman hekim 21 pratisyen hekim,577 hekim dışı personel ve  yaklaşık 290 şirket personeli  arkadaşımla  birlikte halkımıza kaliteli sağlık  hizmeti vermek için 7/24 öz veriyle çalışıyoruz.
    Hastanemiz polikliniğne başvurarak teşhis ve tedavi gören hasta sayısı 778.140’ dır. Sadece acil servisine başvurak ayaktan tedavi alan  hasta sayısı 248.353’dür. Yatan hasta sayımız ise 15.900dir.Hemo Diyaliz ünitesinden tedavi alan hasta sayımız 1536 ‘dır.
    2016 Yılında onikinci ay itibariyle hastanemizde toplamda 8015 adet ameliyat yapılmıştır Hastenemizdeki yıl içindeki toplamda  doğum oranı 3164 ‘tür.
    Hastanemiz aynı zamanda evde bakım hizmeti vermekte olup  hastaneye ulaşamayan hastalarımıza da bakım ve tedavi hizmeti  ulaştırmaktadır. Evde bakım hizmeti  için bize başvuran hasta sayısı 2960 dır.
     Bebek dostu olan hastanemizde yeni doğan yoğun bakımda takip ve tedavi olan bebek sayısı 618’dir.
     Hastanemizden diğer illere sevk olan hasta sayısı 14953’dır.
     Yeni yılda ben ve hastanede canla başla görev yapan tüm sağlık çalışanları ve hizmetli personelimle birlikte kaliteli ve güler yüzlü hizmet vermeye ödün vermeden devam edeceğiz. Anne dostu hastane olabilmek adına gerekli girişimlerin, hazırlıkların yapılmasıda hedeflerimiz içinde bulunmaktadır.”dedi.
    Erez, Hastanemizde 2016 yılı içinde hastalarımıza daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için açılan servislerimiz ise şunlardır:Palyatif Bakım Servisi, Kemoterepi Ünitesi, 1.Basamak Yoğun Bakım Ünitesi, Anne Oteli, Gebe Okulu, Diabet Polikliniği, Teşekkür Noktası,   hizmet vermektedir.” şeklinde konuştu. Basın toplantısı soru ve cevap şeklinde devam etti.                                                                                          

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası