BAŞHEKİM DR.NEVRUZ EREZ'DEN YENİ YIL MESAJI“ HER YENİ YIL UMUTTUR”

Tarih : 2016-12-31 / Kategori : Sağlık

BAŞHEKİM DR.NEVRUZ EREZ'DEN YENİ YIL MESAJI“ HER YENİ YIL UMUTTUR”

Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nevruz Erez,yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınlayarak 2017 yılının ülkemize huzur ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.

 

          Dr.Nevruz Erez,” insanın en önemli varlığının sağlık olduğuna vurgu yaparak, her yeni yılın yeni bir umut olduğunu ve 2017 yılının da insanlar için sağlık, huzur ve mutluluk yılı olacağına inandığını “söyledi.
        Başhekim Dr. Nevruz Erez,:“Iğdır Devlet Hastanesi olarak 2016 yılını başarılı ve sağlıklı olarak bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2016 hem ülkemiz hem dünya için zor bir yıl oldu. Her yeni yıl umuttur. Umutla yeni bir yıla daha giriyoruz. Geride bıraktığımız yılda yaşadığımız acının, gözyaşının bir daha yaşanmamasını, ülkemizde terörün bitmesini, dünyada süren savaşların sona ermesini, açlığın, yoksulluğun olmamasını diliyorum. 2017 yılının Iğdır’ımıza, ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur, mutluluk, adalet, özgürlük ve sağlık getirmesini temenni ediyorum.” dedi.
         Erez,” 2017 Yılının başta Iğdır Devlet hastanesi sağlık personeli olmak üzere , ığdırımıza ,ülkemize ve tüm dünyaya sağlık ,huzur ve mutluluk dolu günler getirmesini diler, bugüne kadar hedeflerimize ulaşmamızda desteğini esirgemeyen tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunarım.”şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.