EMNİYET MÜDÜRÜNDEN MİNİK YÜREKLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Tarih : 2017-01-02 / Kategori : Eğitim

EMNİYET  MÜDÜRÜNDEN MİNİK YÜREKLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

         Iğdır M.Hüsnü Özyeğin  ilkokul ,anaokulu öğrencileri, "Cumhurbaşkanı,Genel Kurmay Başkanlığı, İstanbul, Iğdır Emniyet Müdürlüğü, Kayseri dağ komanda birliğine Asker ve Polislere yeni yıl tebrik kartı göndermesinden sonra Iğdır Emniyet Müdürü Orhan Çevik öğrencileri ziyaret ederek teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verdi.

 

   Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve yardımcıları Iğdır M.Hüsnü Özyeğin ilkokulunu ziyaret ederek okul müdürü ve öğretmenlere başlattıkları yeni yıl tebrik kartı uygulamasından dolayı teşekkür etti. 
    Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, girdikleri bir sınıfta Emniyet Müdürü Orhan Çevik’i öğrencilere tanıtarak şunları söyledi:”Sizler büyük bir iş başardınız. Sizin aklınıza gelen şehitlere, Cumhurbaşkanı, asker ve polislere tebrik kartları gönderdiniz. Tebrik kartları yerine ulaşmıştır. 
    Sayın Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın, bakanlarımızın  selamı var. Gözlerinizden öpüyorlar. Gönderdiğiniz tebrik kartları yerine ulaşmıştır.Örnek davranışınızdan dolayı sizleri kutluyorum. 
    Bu davranışınızla askerimiz, polisimizi mutlu ettiniz onlara yalnız olmadıklarını hissettirdiniz ”dedi.
      Emniyet müdürü Orhan Çevik’te, gönderdiğiniz tebrik kartları bizleri duygulandırdı.
       Çok hoşumuza gitti. Anladık ki bizim arkamızda bizleri seven yanımızda duracak olan bir gençlik ordusu var. 
    Bunu hep hissedeceğiz. 
    Bu da bizleri güç kuvvet veriyor. Daha çok çalışacağız. Çalışma azmimiz artıracaktır. 
    Bize güzel mesaj verdiniz “şeklinde konuştu.
                 Emniyet müdürü  Orhan Çevik; çocuklara büyüynce ne olacaksınız sorusu sorarak emniyet teşkilatında çalışan polisleri tanıttı. 
    Özel Hareket polislerini tanıtırken”İşte teröristlerin korkulu rüyası teröristlerle savaşan polisimiz. Sizin huzurunuz için kar kış demeden çalışan polisimiz ”dedi. 
    Trafik polislerin tanıtırken de “Çevrenizde trafik kurallarına uymayanları emniyete bildirin “diyerek minik öğrencilere göndermiş oldukları tebrik kartlarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilere teşekkür Belgesi ve  hediyeler verdi.
    Programa okul müdürü Ercan Bilen, Milli Eğitim Müdür yardımcısı Murat Aydoğdu, şube müdürü Cabbar Turan, öğretmenler ve polisler  katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası