IĞDIRLI ÖĞRETMEN YENİ YILDA IĞDIR’LI ÖĞRENCİLERİ UNUTMADI

Tarih : 2017-01-05 / Kategori : Eğitim

IĞDIRLI ÖĞRETMEN YENİ YILDA IĞDIR’LI ÖĞRENCİLERİ UNUTMADI

   7 yıl Iğdır’da görev yapan matematik öğretmeni Gülçin Yeşil, İstanbul’dan Iğdır ‘a gönül köprüsü kurarak yeni yıl hediyesi gönderdi.

 

        Haber: Ali ŞIKTAŞ;  İstanbul Bahçeşehir Abdi İbrahim Ortaokulun 8. G sınıfı öğrencileri ve velileri 3 koli giyim eşyasını hazırlayarak Iğdır’a gönderdi.
           Matematik öğretmeni Gülçin Yeşil,”Her yıl öğrencilerim kendi aralarında yeni yılda hediyeleşirlerdi. Bu sene farklı bir şey yapalım dedik sınıfça herkes bir hediye getirdi. Öğrenci velilerimizde katkı sağladı üç koli giyim eşyası oluşturduk 7 yıl görev yaptığım Iğdır’ a gönderdik Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri federasyonu Genel başkan yardımcısı öğretmen Serdar Ünsal da gönderdiğimiz hediyeleri çeşitli ortaokul öğrencilerine dağıttı. Teşekkür ediyorum. Amac İstanbul Iğdır arasında gönül köprüsü kurmaktı. Bunu başarıp hem kendi öğrencilerimi hem de Iğdır daki öğrencileri mutlu etmeyi başardım.”dedi
            Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri federasyonu Genel başkan yardımcısı öğretmen Serdar Ünsal da”Gülçin Yeşil öğretmenim ve 8-G öğrencilerini velilerini kutluyorum. Çok güzel bir çalışma yapmışlardır. Örnek bir davranıştır. Öğrenciler yeni yıl hediyesini alarak çok sevindiler.Belki içlerinde ilk defa yeni yıl hediyesi alan vardı.Gülçin öğretmen ve öğrencileri gönderdi bende aracılık yaptım. Hediyeleri tek okul değil birkaç okula paylaştırarak öğrencileri sevindirdik.”şeklinde konuştu.
            Yeni yıl hediyesini alan öğrencilerde teşekkür ederek ,Başta Gülçin öğretmen olmak üzere 8-G sınıfındaki öğrencilerinde yeni yılı kutlu olsun”dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası