AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ“

Tarih : 2017-01-10 / Kategori : Siyaset

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ“

 Ak Parti İl Bşk Yrd. Tanıtım ve Medya başkanı  Gülten Atlas ve beraberindeki heyet gazetemizi ziyaret etti.

 

               Haber :Ali ŞIKTAŞ;  Tanıtım ve Medya başkanı  Gülten Atlas, Bşk. Yrd. Burcu Günde,  Seçim İşleri Başkanı İbrahim Çobas, ve Sevda Alkay Gazetemiz genel yayın müdürü Cabbar Şıktaş'ı ziyaret ettiler ve bir süre sohbet ederek 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutladılar.
                Gülten Atlas, Çağdaş demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, toplumumuzun gözü, kulağı ve sesidir. Halkın haber alma hakkına aracılık eden basın, aynı zamanda vatandaşların sesini duyurmada da önemli bir işleve sahiptir.
                Kamuoyunun vicdanı olmak gibi önemli bir sorumluluğu taşıyan basın mensuplarımız, basın ahlak ilkeleri doğrultusunda, kişi haklarına ve özel hayata saygı anlayışı içinde, doğru ve tarafsız haber yapmak için zaman kavramı gözetmeksizin fedakârca görevlerini yerine getirmektedirler. Onların bu özverili çabaları, çoğulcu ve özgürlükçü demokrasimizin zenginleşmesinde önemli bir role sahiptir. Kültürel sosyal ve ekonomik gelişmelerde etkin bir rol üstlenen yerel basınımızın da özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum.”dedi.
                Atlas, Bu duygu ve düşüncelerle; öncelikle görevleri başında hayatını kaybeden gazetecileri rahmetle anarken, gazetecilik mesleğini icra eden tüm basın mensuplarının “10 Ocak Gazeteciler Gününü” kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.”şeklinde konuştu.
                Gazetemiz genel yayın müdürü Cabbar Şıktaş’ise bu anlamlı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.      

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.