İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Gazetecileri Ziyaret etti

Tarih : 2017-01-10 / Kategori : Genel Haber

İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Gazetecileri Ziyaret etti

       10 Ocak çalışan  gazeteciler günü münasebetiyle Iğdır Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, çalışan gazetecilerin gününü kutladı ve gazetecilerle bir süre sohbet etti.

 

         Haber : Ali ŞIKTAŞ;  Iğdır Gazeteciler Cemiyet Başkanı Aydın Deniz, Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş, Hudut ve Aydın Gazetelerinin sahibi Mehmet Toka, Sabah Gazetesi Muhabiri Özkan Aydın,  TRT ve Yeşil Iğdır Gazetesi yazarı Serdar Ünsal ve Yeşil Iğdır Gazetesi Mesul Müdürü  Ali Şıkta ile bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.
                İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ziyaret esnasında yaptığı konuşmada: "Iğdır basını devletinin ve milletinin yanında duruş sergileyen, her daim bizlere destek olan, 15 temmuz FETÖ darbe girişiminde demokrasiden yana olup yazıları ile halkın demokrasiye sahip çıkması için çağırıda bulunan değerli kişilerdir. Elbette bizler hata yaptığımızda eleştireceksiniz. Eksiklerimizi görüp bizleri uyaracaksınız. Sizlerin yapmış olduğunuz meşakkatli işe her daim saygıyla yaklaşıyoruz.  Malumunuz ülkemiz sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Terör örgütleri ülkemizin huzurunu bozmaya çalışıyorlar. Ancak bu beceremeyecekleri kesindir. Şehrimizde herhangi bir olay yaşanmasın diye azami gayret gösteriyor, önlem alıyoruz. Halkımızın desteği ve sizlerin sağduyusu ile Allah'ın izni ile her şey daha güzel olacak" dedi.
                Iğdır Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Deniz'de: "Bizler Iğdır'da görev yapan yerel ve ulusal gazeteciler olarak her zaman devletimizin milletimizin yanındayız.  Görevimizi ifa ederken elbette hatalarımız da olacaktır. Karşılıklı anlayış, saygı sevgi çerçevesinde birbirimize yardımcı olmalıyız. Bu zorlu günlerde Emniyet teşkilatımızın her zaman yanında olacağız." dedi. 
   

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.