PROJELERE GENEL BAKIŞ VE ERASMUS + PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI SONA ERDİ

Tarih : 2017-01-12 / Kategori : Genel Haber

PROJELERE GENEL BAKIŞ VE ERASMUS + PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI SONA ERDİ

           Iğdır Valiliği Avrupa Birliği ve dış ilişkiler Bürosu Koordinatörü Naciye Parlar tarafından Iğdır’daki Tüm kurum ve kuruluşlardan resmî yazışmalar sonucunda gönüllülük esasına uygun olarak seçilen 75 kişilik Iğdır Proje Ekibine yönelik Projelere Genel Bakış ve Erasmus + Programları proje bilgilendirme toplantısı düzenledi.

 

  Toplantıya Iğdır Valisi Ahmet Turgay ALPMAN, Vali Yardımcısı Harun YÜCEL, Iğdır İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK katılımlarıyla Iğdır Polis Evi Toplantı salonunda gerçekleştirildi.  Proje Koordinatörü Naciye Parlar, ERASMUS+ programları kapsamında Avrupa Birliği çeşitli konularda kaynaklar ayırıyor. Bu kaynaklardan nasıl yararlanacağız. Hangi projeleri yapmalıyız konusunda uzmanlarımız gereken bilgileri aktaracaktır. Proje hazırlama konusunda kendinizi geliştirerek, başarılı olacağınıza inanıyorum” Üreteceğimiz projelerle bölgemizin insan kaynakları altyapısını güçlendireceği ve AB hibelerinden yararlanma düzeyini artıracağına inanıyorum. Bu projelerin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi. 
    Türkiye Ulusal Ajans 'tan ilimize bilgilendirme toplantısı için gelen Proje uzman yardımcısı Başak ÇİKOT, Erasmus +Programları hakkında detaylı bilgi verdi.Toplantıda Iğdır Valiliği AB Kordinatörü Naciye PARLAR Türkiye'nin katılım sağladığı programlar İPA(katılım öncesi yardım aracı) birlik fonları ve örnek proje tanıtımı, Proje hazırlama teknikleri bilgilendirme sunumunu yaptı ayrıca katılımcılardan gelen sorular yanıtlanarak katılımcılara teşekkür edilerek toplantı sonlandırıldı. Haber: A. Ş.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.