VALİ AHMET TURGAY ALPMAN’A “İDARECİLER GÜNÜ” ZİYARETİ

Tarih : 2017-01-12 / Kategori : Genel Haber

VALİ AHMET TURGAY ALPMAN’A “İDARECİLER GÜNÜ” ZİYARETİ

         10 Ocak 1971 yılında Mülki İdare Amirleri sınıfının ihdası ile yapılan ilk Mesleki Toplantı başlangıç kabul edilerek, Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı Genel Kurulunda 10 Ocak tarihi, “ İdareciler Günü” olarak kabul edilmiştir. 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle, İlimizde görev yapan mülki idare amirleri, Vali Ahmet Turgay ALPMAN’ı ziyaret ettiler.

 

          İlimizde görev yapan  Vali Yardımcıları Bilgehan KARANFİL, Harun YÜCEL, Aralık Kaymakamı Kemal DURU, Tuzluca Kaymakamı İbrahim CİVELEK, İl Jandarma  Komutanı Kahraman DİKMEN, İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK, Vali Ahmet Turgay ALPMAN’ı makamında ziyaret ederek, İdareciler gününü kutladılar.
    Vali Alpman; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Devletimizle vatandaşımız arasındaki bağı kuvvetlendirerek, ülkemizin gelişmesi için büyük fedakârlık ve çalışma azmiyle görev yapan, başta Vali Yardımcılarımız ile ilçelerimizde hizmet veren Kaymakamlarımız olmak üzere, tüm Mülki İdare Amirlerimizin ‘10 Ocak İdareciler Günü’nü kutluyor,  sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.
       11 Kasım 2016 tarihinde görevi başında hain bir saldırıyla şehit edilen Derik Kaymakamımız Muhammed Fatih SAFİTÜRK ve kaybettiğimiz bütün Mülki İdare Amirlerimize,  Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.