IĞDIR BELEDİYESİNDEN ATIK KÂĞIDIM AĞAÇ OLDU KAMPANYASINA DESTEK

Tarih : 2017-01-13 / Kategori : Eğitim

IĞDIR BELEDİYESİNDEN ATIK KÂĞIDIM AĞAÇ OLDU KAMPANYASINA DESTEK

Iğdır Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Atık Kâğıdım Ağaç Oldu’ kampanyasına Iğdır Belediyesi destek verdi.

 

    Kampanya kapsamında Iğdır Çevre Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem  GENÇTÜRK ile Çevre Yönetim ve Çevre Denetim Şube Müdürü Zehra Arat YILMAZ, Iğdır Belediye Başkanı Murat YİKİT’i makamında ziyaret ederek kampanya hakkında bilgi verdi.
Özellikle kamu kurumlarımızda kırtasiye ve benzeri ambalaj atıklarının çok yüksek boyutta olması ülkedeki bütün kamu kurumlarında olan genel bir sorun diyen Belediye Başkanı Murat Yikit:” Bu noktada çözüm üretmek hem yerel yöneticiler açısından hem de bütün kamu kurumları açısından oldukça önemli. Biz bu konuya yoğun ilgi gösteren ve çaba harcayan başta Çevre Şehircilik İl Müdürlüğümüz ve diğer kamu kurumlarımıza teşekkür ediyoruz. Aslında hepimiz günlük hayatımızda aynı şeyi yapıyoruz. Gerek evimizde gerekse sokakta, çalıştığımız yerlerde ambalaj atıklarımızı gelişi güzel atıyoruz. Aslında bunların geri
dönüşümünün olduğunu bunların ülke ekonomisine, toplum ekonomisine geri dönebilecek atıklar olduğunu herkese hatırlatmalıyız. Böyle önemli bir kampanyada belediyemizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. Biz Iğdır Belediyesi olarak şimdiden hayırlı olsun diyoruz ve
bu kampanyada tüm belediye personellerimizle birlikte elimizden gelen tüm desteği ve çabayı göstereceğiz. İnşallah geri dönüşü de hem belediyemize hem de toplumumuza daha ekonomik ve faydalı olur” dedi.
    Iğdır Çevre Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem GENÇTÜRK yaptığı açıklamada “ Biz de Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü olarak ‘Atık Kâğıdım Ağaç Oldu’ kampanyamız çerçevesinde Iğdır Belediyemize atık kâğıt kutularımızı getirdik. Sloganımız ‘1 Ton Atık Kâğıt 17 Ağaç Kurtarır’. Biz mevcut kamu personellerinin çıkardıkları atık kâğıtları kutularımızda değerlendirmelerini bekliyoruz. Belediyemize de il müdürlüğümüzün başlatmış olduğu bu kampanyaya göstermiş oldukları ilgi ve hassas desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
    Ziyaret yapılan açıklamaların ve getirilen atık kâğıt kutularının belediye hizmet binasına dağıtımının ardından son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası