Hazar Okulları Iğdır Yerleşkesi’nden LÖSEV’e Destek

Tarih : 2017-01-16 / Kategori : Eğitim

Hazar Okulları Iğdır Yerleşkesi’nden LÖSEV’e Destek

Iğdır Hazar Koleji Yabancı Diller Bölümü’nden anlamlı bir kampanya düzenlendi. 

  Hazar Koleji kurulduğu günden bu yana, her yıl düzenli olarak sosyal sorumluluk projelerini devam ettiriyor. “İyi bir birey olmak ve iyilik yapmak en önemli insanlık erdemlerinden biridir.’’ anlayışından yola çıkarak Hazar Koleji Yabancı Diller Bölümü öncülüğünde lösemi ile savaşan çocuklara yardımcı olmayı amaçlayan Hazar Koleji öğrencileri, heyecan ve umutla başlattıkları “Bir iyİLİK Yap” isimli sosyal sorumluluk projesini paylaşma keyfini yaşadı.
    Hazar Koleji öğrencileri lösemili çocukların güzel dileklerini gerçeğe dönüştürebilmek ve onları hayata bağlamak için “bir tuğla da bizlerden” diyerek yola çıkılan bu anlamlı projeye katkıda bulunmak için herkesi davet etti. 
    Bu daveti geri çevirmeyen ilköğretimden liseye tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin, öğretmenlerimizin, okul personelinin ve okul yönetiminin projeye ilgisi oldukça büyüktü. Standımızda yer alan lösemili çocuklarımızın anneleri tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünlerin büyük bir kısmı yoğun bir ilgi ile kısa süre içerisinde satıldı. Özellikle, kendileri küçük fakat yürekleri büyük olan anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimiz lösemili kardeşlerinin tedavilerine katkıda bulunacakları için oldukça mutluydu. Lösemili kardeşlerine destek olmak için öğrencilerimiz adeta bir yarış içerisindeydi. 
Emeği geçenlere teşekkür eden, Hazar Okulları Iğdır Yerleşkesi Müdürü Yaşar KARADAĞ “Okulumuz bünyesinde bulunan Yabancı Diller Bölümünün öncülük ettiği bu yardım kampanyasına destek olan tüm öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Buna benzer sosyal faaliyetler yürütmeye devam edeceğiz. Öğrencilerden, öğretmenlere ve tüm çalışanlara varana kadar LÖSEV’e maddi anlamda destek olmak amacıyla gayretli bir çalışma sergiledik. El broşürleri dağıtarak ‘Lösemi’ hastalığı hakkında öğrencilerimizin bilgi sahibi olmalarını, bu hastalığın aslında tedavi edilebileceğini ve bunun nasıl bir süreç olduğunu bilmelerini istedik. Duyarlı davranışları ve özverili çalışmalarından dolayı Yabancı Diller Bölümü başta olmak üzere tüm öğretmenlerimi, öğrencilerimi ve personelimi tekrar kutluyorum” dedi.
Emeği geçenlere teşekkür eden, Hazar Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanı ve bir LÖSEV gönüllüsü olan Adem ÖZSULAR ise şöyle konuştu ; “Annemi bu hastalıktan kaybetmiş biri olarak, bu mücadelenin ne kadar zorlu olduğunu biliyorum. 
    Onları yalnız bırakmamalıyız, biz gönüllülerin ve onlara maddi, manevi destek olan insanların varlığıyla, ne kadar güç aldıklarını tahmin edemezsiniz. Onları yeniden hayata ve hayallerine kavuşturmak için hep birlikte mücadele eden bir LÖSEV AİLESİ var ve biz de bu ailenin bir ferdi olarak elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, bir tuğla da biz koymaya ve bir iyİLİK de biz yapmaya çalışıyoruz. Lösemili çocuklarımız “Hele bir iyileşeyim…” diye düşündükleri zamanlarda avuçlarına koyduğunuz umut ve mutluluklar için, maskenin ardında sakladıkları yüzlerine tebessüm, gözlerine ışık olduğunuz için siz sevgili öğrencilerime, değerli öğretmen arkadaşlarıma, saygıdeğer yöneticilerime ve velilerime, okul personeline ve katkıda bulunan herkese bir kez daha teşekkür ederim. İyi ki varsınız… Dilerim ki iyilik yapmak bulaşıcı olsun.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası