75.YIL ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ YERLİ MALI HAFTASINI KUTLADI

Tarih : 2017-01-17 / Kategori : Eğitim

75.YIL  ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ YERLİ MALI HAFTASINI KUTLADI

  Iğdır 75.Yıl  Anasınıfı öğrencileri "Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftasını" büyük bir coşkuyla kutladı.

 

  Yerli Malı Haftası kapsamında, evlerinden getirdikleri yiyecek ve içecekleri sınıf arkadaşlarıyla paylaşan öğrenciler, Türkiye'nin aydınlık geleceğinde tutumlu olmanın, çalışkan olmanın, iyi yatırımlarda bulunmanın ve ülkemizde üretilen malları kullanmanın faydasıyla ilgili öğretmenlerinden önemli bilgiler edindi.
              Annelerinin hazırladığı pasta, börek, kurabiye vb. yiyecekleri, yerli üretim kuruyemiş ve meyveleri arkadaşlarıyla birlikte afiyetle yiyen öğrenciler, haftanın önemiyle ilgili düşüncelerini de dile getirdiler.
            Ana sınıfı Öğretmenleri Saniye Dervişoğlu,Yenigül Özer,Buşra  Budak,Arzu Kuş öncülüğünde yerli malı haftasını kutlayan öğrenciler; "Ailemizden ve öğretmenlerimizden öğrendiğimiz; tutumlu olmayı, üretken olmayı, çok çalışmayı ve ülkemizde üretilen malları kullanmayı hayatımız boyunca devam ettireceğiz." dilekleri ile doyasıya bir gün geçirdiler. 
               Okul Müdürü Tülay Atakav ,”Öğrencilerimizin farklı etkinliklerde bulunmasını önemsiyoruz. Öğrencilerimizin özel günleri aktif olarak yaşamalarını sağlıyoruz .Bu tür etkinlikler onların farklı değerleri edinmesi için çok önemli .  Yerli Malı Haftası kutlamalarının hem eğitim hem de çocukların eğlenmesine vesile oluyor, çocuklar arasında da  paylaşma ve yardımlaşma duygusunun geliştirilmesine katkı sağlıyor " dedi..

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.