TADDEF GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SERDAR ÜNSAL'DA GARO PAYLAN’A TEPKİ

Tarih : 2017-01-17 / Kategori : Genel Haber

TADDEF  GENEL BAŞKAN YARDIMCISI   SERDAR  ÜNSAL'DA  GARO PAYLAN’A TEPKİ

          Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri federasyonu Genel Başkan yardımcısı Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal, HDP milletvekili Garo Paylan’ın Ermeni soykırımı iddialarını söylemesine, Türk Milletini soykırımcı olarak nitelendirmesine  tepki gösterdi.

 

          Serdar Ünsal,” Garo Paylan ‘ın Milli mecliste olmasının büyük bir hata olduğunu belirterek, zihniyeti değişmeyen, soykırımcı atalarının yolundan giden bir insanın Türkiye Büyük Millet Meclisinde Türk Milletini soykırımla suçlaması bir skandaldır. Türk Milletine asıl soykırımı yapanlar, Garo Paylan dedeleridir. Eğer Türk milleti soykırım yapmış olsaydı Garo Paylan Milletvekili olamaz, mecliste çıkıp konuşamazdı. Ayrıca bir tek Ermeni bile kalmazdı. Bugün Türkiye’de Ermeniler rahat bir şekilde yaşamakta her alanda Türk milletinin sahip olduğu her hakka sahip olmaktadır. Bunun örneği de Garo Paylan’ın milletvekili olmasıdır.”dedi
           Bir emperyalist yalan olan “Soykırım” sözünü kullanan Garo Paylan  Taşnak  Ermenileri gibi konuşmakta  onların yolundan gitmektedir. Diyen Ünsal şunları kaydetti:”
     Asıl katliamı yapan Ermenilerdir.Bunun en büyük ispatı Iğdır ve çevresinde yaptıkları katliamlar ve canlı tanıklardır.Dün Iğdır'da atalarımız şehit edenlerin torunu bugün Azerbaycan'da Hocalı'da Karabağ'da katliam yapıyor.Gerçekler ortadayken sözde soykırım yalanları ile Türkiye’yi sözde Türk vatandaşı olduğunu söyleyen Ermeni kökenli bir milletvekilinin Milli mecliste olması ve konuşması Türkiye’yi suçlaması hangi akıl ve mantığın işidir anlamış değiliz.Bu konuşma bir kere daha göstermiştir ki Zihniyetler değişmiyor. Garo Paylan’ı atalarının yaptığı soykırımı görmesi için, 21. asrın soykırımı olan Hocalı faciasını, yapılan katliamı, işgal edilen Azerbaycan topraklarını Iğdır'da ve yurdumuzda gerekse Azerbaycan'da Ermeniler tarafından şehit edilen atalarımızın toplu mezarlarını görmeye araştırmaya davet ediyorum.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.