Sefer Coşanar; Köyümüze dönelim dedi

Tarih : 2017-01-18 / Kategori : Genel Haber

Sefer Coşanar; Köyümüze dönelim dedi

     İstanbul Melekli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sefer Coşanar, aile ziyaretlerinde bulunmak üzere geldiği Iğdır'da, gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş'ı da makamında ziyaret etti.

  İstanbul'da bulunan en aktif derneklerden birisi olan Iğdır Melekli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sefer Coşanar, Iğdır Melekli Beldesi Belediye Başkanı Ali Varol, İşadamı Caferali Taşbağ ve İşadamı Abbas Akdan  ile birlikte  nezaket ziyaretinde bulundular ve  Coşanar yaptığı açıklamada:  "En kısa sürede, Ali Varol başkanımın tabiriyle "büyükşehir" Melekli beldemize, kendi bahçeme ev yapıp daha sık gelip Iğdır'da zaman geçireceğim. Ben her yıl birkaç kez gelir Iğdır'da eş, dost, akraba ziyaretlerinde bulunurum. Bunu daha çok sıklaştırmak için ev yapmaya karar verdim.
     İl dışında bulunan hemşerilerimizin Iğdır'a gelip, köylerine, tarlalarına sahip çıkmaları gerekmektedir. Bu gün büyük şehirlerde yaşayan bir çok insanımız işsiz ve kıt kanaat geçinebilmektedirler. Oysa memleketlerinde çok daha rahat bir yaşam sürdürebilirler. Iğdır'ın bereketli ovası herkesi doyuracak verime sahiptir. Daha rahat yaşamak ümidi ile büyük şehirlere göç eden hemşerilerimizin bir çoğu daha çok sıkıntı çekmekte ve yaşam mücadelesi vermektedir. Beldemizin yetiştirdiği  iş adamlarından  Murat Bekem kardeşim öz kaynakları ile  Iğdır'a çok büyük bir tekstil fabrikası kurdu. Allah işlerini rast getirsin. Hükümetimizin hayata geçirmeye çalıştığı cazibe merkezleri  sayesinde fabrikaların  sayısının çoğalacağı, iş olanaklarının artacağı gözlemlenmektedir." dedi.
            Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş'da yaptığı açıklamada: "İstanbul Melekli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sefer Coşanar'a bu nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum. Söylediklerine aynen katılıyorum. Evet ülke genelinde bir işsizlik var ama, bu hep böyle gidecek değildir. Kaldı ki şu anda tarım ve hayvancılık gelecek yılların en cazip işi olarak görülmektedir. Bu alanda yatırım yapanlar kesinlikle zarar etmeyeceklerdir. Sebebi de şudur ki, her sektör durur ama, yiyecek sektörü hiçbir zaman durmaz." dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.