IĞDIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN “ATIK KÂĞIDIM AĞAÇ OLDU” KAMPANYASINA DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Tarih : 2017-01-20 / Kategori : Eğitim

IĞDIR  MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN “ATIK KÂĞIDIM AĞAÇ OLDU” KAMPANYASINA DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

   Iğdır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından “Atık Kâğıdım Ağaç Oldu” adlı kağıt hurdası toplama kampanyası ,İl Milli Eğitim müdürlüğü tarafından verilen destek  ile devam ediyor.

 

  Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt,Iğdır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kâğıt atıklarının ekonomiye tekrar kazandırılması ve doğal kaynaklarımızın korunması amacıyla, kamu kurumlarında muhafazasına lüzum kalmayan, imha edilmesi gereken kağıt hurdalar için 2013 yılında başlatılan “Atık Kâğıdım Ağaç Oldu” adlı kağıt hurdası toplama kampanyasına Milli Eğitim Müdürlüğü olarak destek vermeye devam ediyoruz”dedi.
              İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt; “Atık kağıt ürünleri toplama kampanyası ile öğrencilerimize tasarruf bilincini kazandırmayı ve atık kâğıtların ekonomiye kazandırılması hususu şehrimiz ve ülkemiz için önemlidir, bu hedef doğrultusunda bugüne kadar destek verdiğimiz, kampanyanın süreklilikle yürütülmesinin okullarımıza, öğrencilerimize, yeşili koruma adına çevremize ve geri dönüşüm olarak ekonomimize de faydalı olacağı kanaatindeyiz. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne teşekkür ederim.Böyle bir güzel çalışmayı yaptıkları için “şeklinde konuştu.
              “Bir Ağaç da Sen Kurtar” sloganıyla devam eden kampanyaya İl Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere Iğdır’da ki tüm okulların verdiği destekle biriktirilen kağıthurdaları geri dönüşüme gönderilmektedir.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası