İŞADAMI ALİRIZA ARSLANTÜRK’E NUH’UN GEMİSİ HEDİYE EDİLDİ

Tarih : 2017-01-21 / Kategori : Genel Haber

İŞADAMI ALİRIZA ARSLANTÜRK’E NUH’UN GEMİSİ HEDİYE EDİLDİ

Iğdır Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz tarafından İşadamı Alirıza Arslantürk’e Nuh’un gemisi maketi hediye edildi.

 

         Tamkar şirketi sahibi İşadamı Alirıza Arslantürk’ü makamında ziyaret eden Kültür ve Turizm İl Müdürü Osman Engindeniz ve Şube Müdürü Nebi Işık, İşadamı Arslantürk’e kuruma yaptığı maddi manevi yardım ve desteklerden dolayı teşekkür ederek, ilimizin simgesi haline gelen Nuh’un gemisi maketini hediye ettiler.
    Ağrı Dağındaki Nuh’un gemisi Iğdır’ımızın  önemli tarihi ve turistik bir simgesi olduğunu belirten işadamı Alirıza Arslantürk , “İl Kültür ve Turizm Müdürümüze teşekkür ederim bizleri onurlandırdı, Iğdır’ımızın tanıtımı noktasında firmamız ve şahsım olarak elimizden geldiğince çaba sarf ediyorum, Iğdırımız tanıtılmayı hak etmektedir, doğasıyla, tarihi yerleriyle, Ağrı dağıyla, Nuhun gemisiyle, Ejder kervansarayıyla, Kümbetleriyle, koçbaşı mezarlıkları ile kaleleriyle, her tarafı tarih kokmaktadır. Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalarda bir nebzede olsa katkımız olabilmişse ne mutlu bize.” Dedi.
    İl Kültür ve Turizm Müdürü Engindeniz ise “kurumumuz faaliyetlerini maddi manevi destekleyen birçok firmamız gibi işadamımız Alirıza Arslantürk’te bizleri her daim desteklemekte, yaptığımız çalışmalarda yanımızda olmaktadır, bu da bize güç vermektedir. Bu nedenle Tamkar firması sahibi İşadamı Alirıza Arslantürk beyi makamında ziyaret edip, Nuh’un gemisi maketini takdim edip teşekkür ettik.  Iğdırımıza yatırım yapan işadamlarımızdan Alirıza Arslantürk beyi kutluyoruz, hayırlı kazançlar diliyoruz. Kendisine bizkez daha desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası