15 Temmuz Şehitlerimizin İsimleri Üniversite ve Havalimanına Verildi

Tarih : 2017-01-24 / Kategori : Siyaset

15 Temmuz Şehitlerimizin İsimleri Üniversite ve Havalimanına Verildi

         AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, 15 Temmuz’un Iğdırlı şehit kahramanları Bülent Aydın ve Bülent Yurtseven’in isimlerinin  Iğdır Hava limanı ve Iğdır Üniversitesine verilerek ölümsüzleştirileceğini açıkladı. 

 

        Iğdır Milletvekili Nurettin Aras yaptığı açıklamasında, şunları kaydetti; “Bilindiği üzere ülkemiz hain bir darbe girişimi yaşadı.
         15 Temmuz darbe girişiminin ilk şehidi’de Iğdır’lı  hemşerimiz Bülent Aydın’dır. Geçen gün Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile görüşmemizde bana Bülent Aydın’ın darbe gecesi büyük kahramanlık gösterdiğini ve ilk şehidimiz olduğunu söyledi. 
    Bende Sayın Başbakanımıza Bülent Aydın’ın ismini Iğdır Havaalanına, yine diğer şehidimiz Bülent Yurtseven’in isminin ise Iğdır Üniversitesine verilmesini teklif ettim.
     Bu teklifi Sayın Başbakanımız büyük memnuniyetle kabul etti. Konuyla ilgili olarak hemen çalışmalara başlanması talimatını verdi.
     Bende Ulaştırma Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’la görüşmemde konunun hızlandırılması için talepte bulundum. Yapılan çalışmalar kapsamında Şehitlerimizin isimleri havalimanı ve üniversitemizde yaşatılacaktır.
    Bu vesileyle vatan müdafaasında hayatlarını gözlerini bile kırpmadan feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.