BAŞKAN ARSLAN” BU YILDA EMİTT FUARINDA YERİMİZİ ALDIK

Tarih : 2017-01-31 / Kategori : Kültür & Sanat

BAŞKAN ARSLAN” BU YILDA EMİTT FUARINDA YERİMİZİ ALDIK

          Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan EMITT 2017 Turizm Fuarı, bugün Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 70’i aşkın ülkeden katılan kurum ve kuruluşlara kapılarını açtı.

 

    Dünyanın beşinci ve bölgemizin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 26/01/2017 tarihinde başladı.
    Fuarda her yıl olduğu gibi bu yılda odamız yerini aldı.Odamızı temsilen Yönetim kurulu başkanımız Kamil Arslan yapmış olduğu açıklamada ;
    Her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla sektörünün büyümesine doğrudan katkı sağlayan fuarda ziyaretçiler, 4 gün boyunca “tatil” konseptinin her türü için yurt içi ve yurt dışından çok sayıda alternatifi görme şansına sahip olacaklardır. 
    Bu fuarın sadece Türkiye turizmine değil, dünya turizmine katkı sağlayacağı inancındayım.” TÜYAP Fuar Merkezi’ndeki 70 bin metrekare gerçekleşen ve 29 Ocak’a kadar devam edecek fuara bu yıl 140 bin ziyaretçinin katılımı beklenmektedir.Bizde tüm hemşehrilerimizi Iğdır standına bekliyoruz.”dedi.
    Fuarda Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman ve ( Eski Iğdır Valisi) Muğla Valisi Amir Çiçik’te Iğdır Stantını gezdi. Haber: Ali ŞIKTAŞ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası