ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI BÜROKRATLARI IĞDIR’DA

Tarih : 2017-02-18 / Kategori : Genel Haber

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI BÜROKRATLARI IĞDIR’DA

           Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım Başkanlığın’da Bakanlık bürokratları, Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun Konya’dan kamuoyuna duyurduğu “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında Iğdır’da ziyaretinde bulundu.

 

   Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım Başkanlığın’da Iğdır Ticaret ve Sanayi odası toplantı salonunda Iğdır işçiler, işverenler, Ticaret ve Sanayi Odaları ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile bir araya gelidi.
Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, emekliler, engelli vatandaşlar da ziyaret kapsamında yer alacağı belirtildi.
    Ziyaret kapsamında gerek çalışanların gerekse yatırımcı ile işverenin çalışma hayatı ile ilgili sorunları dinlenyerek, görüş ve önerileriler alındı.
    Toplantıda Özellikle işveren ile sanayicilere yeni istihdam hedefleri aktarılacak, ilave istihdam destekleri konusunda bilgilendirme yapıdı.
    Ticaret ve Sanayi odası başkanı Kamil Arslan ve Ticaret Borsası  Başkanı Serhat Kumtepe tarafından bölgedeki çalışmalar, işçi ve işveren sıkıntıları gündeme getirilerek çözüm önerileri ele alındı. 
    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım, Iğdır’la birlikte 6. cı ilimizi ziyaret etmekteyiz. Ziyaretler kapsamında ev ziyaretleri de gerçekleştireceğiz. Sayın Cumhur başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın Milli seferberlik çağrısı doğrultusunda diğer illerimizde de çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı ve teşviklerimizi anlatacağız.”şeklinde konuştu.
    Toplantıya, Iğdır Ticaret ve Sanayi odası başkanı Kamil Arslan, Ticaret Borsası  Başkanı Serhat Kumtepe, SGK İL Müdürü Emin Öztürk, İl Müdür yardımcısı Hasan Özsoylar, Iğdır Organize Sanayi müdürü Hakan Aras, Iğdır Ziraat Odası Başkanı Turgay Akçay, Genel sekreter Gökçen Turan, İş Adamları katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.