Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım, Yerel ve Ulusal Basınla Bir Araya Geldi

Tarih : 2017-02-18 / Kategori : Genel Haber

Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım, Yerel ve Ulusal Basınla Bir  Araya Geldi

           Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım, SGK İl müdürlüğü Toplantı salonunda Yerel ve Ulusal basınla bir araya gelerek Ülkemizin 2023 Hedefleri hakkında bilgiler sundu.

 

     Toplantıya SGK İl Müdürü Emin Öztürk, Müdür Yardımcısı Hasan Özsoylar ve SGK çalışanlarıda katıldı.
    Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Milli Seferberlik” çağrısı doğrultusunda, Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun ocak ayında Konya’dan kamuoyuna duyurduğu “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında bugün serhat  şehrimiz Iğdır  dayız. Sizlere Sayın Bakanımızın selamlarını getirdik.
    Sayın Bakanımızın talimatıyla bugün burada çalışma hayatının tarafları ile bir araya gelecek, ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı ve teşviklerimizi anlatacağız.”dedi.
    Ayrım başkanlığındaki bürokratlar İş Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nejat Güneri, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yrd. Sedat Yenidünya  Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Biçer ve İŞKUR İç Denetçisi Erdal Demir, Bu seferberlik kapsamında Bakanlık yöneticileri olarak bugün  12 ilimizi ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimize devam edecek,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak gidilmedik şehir bırakmayacağız.”dediler. 
    81 ilimizde Ticaret ve Sanayi Odaları, sendikalar, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları, İş adamları, Sanayiciler, Kobi kapsamındaki iş adamları, Aktif İş Gücü Programlarından Yararlanan İş Yerleri ve Çalışanlar, Hibe Kapsamında Kendi İşini Kuran Engelli Vatandaşlar, İşçiler, Kadın Çalışanlar, İşsizler, Engelli Çalışanlar, Üniversite öğrencileri, İade Kapsamında Tıbbi Cihaz Kullanan Vatandaşlarımız ve Emeklilerimize ulaşacağız.
    İstihdama katkı sağlama hedefiyle, kayıtışı istihdamla mücadelemizde tarafların desteğini isteyeceğiz.
    Teşviklerimizi anlatacak, daha güçlü bir Türkiye için çalışma hayatının  sorunlarını belirleyerek, çözüm yollarını birlikte bulacağız. İşçimizin, işverenimizin yanında olacak, Akıl Terinin  Alın Teriyle değerlendiği, her ikisinin de hakkının korunduğu daha müreffeh bir Türkiye için çalışacağız.
    Yine hizmetlerimizle ilgili görüş ve önerileri alarak hizmet kalitemizi arttırmak için ihtiyaçları belirleyeceğiz. Bu kapsamda siz değerli basın mensuplarının da desteğine büyük ihtiyaç duyduğumuzu belirtmek isteriz. Bu seferberliğin her kesime ulaşması ve etkinliği için basınımızın desteği büyük önem taşımaktadır. Bugün burada bizlerle beraber olduğunuz ve programımıza sunacağınız katkılar için şimdiden teşekkür ederiz.
    Çalışma Hayatında ilan ettiğimiz milli seferberliğin Iğdır  ilimize hayırlı olmasını diler, sizleri  bakanlığımız adına saygıyla ve muhabbetle selamlarız. ”şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.