BAŞSAVCIMIZA GEÇİKMELİ ZİYARET

Tarih : 2017-02-18 / Kategori : Genel Haber

BAŞSAVCIMIZA GEÇİKMELİ ZİYARET

 Iğdır Cumhuriyet Başsavcısı  Sedat Turan'a nezaket ziyaretinde bulunup hasbıhal ettik.

 

  15 Temmuz sonrası zorlu bir süreçte  Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Sedat Turan'ı aylardır süregelen yoğunluğundan ötürü ziyaret etmemiştim. Toplantılarda, davetlerde ayak üstü sohbetlerimizin dışında kıymetli zamanlarını çalmamak adına ertelediğim ziyaretimi geçtiğimiz hafta sonu yaptım.
            15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ardından başlayan yoğun süreçte, ortaya koymuş oldukları performans, gece gündüz demeden çalışıp dosyaları hazırlamak elbette kolay bir süreç değildi. Henüz yoğunluk bitmişte değil.  Savcıların, Hakimlerin, idari personelin bu süre zarfında hem kendi içlerini temizlemesi, hem devlet kademelerine yerleşen teröristlerin temizlenmesi ve hem de sivil hücrelerin çökertilmesi için ortaya koymuş oldukları çalışma hiçte azımsanmayacak düzeydedir.
            Ülkemizin hassas ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğini kabul etmek gerekmektedir. Bu süreçte her şeyden önce yargının dimdik ayakta durabilmesi gerekmektedir. Iğdır adliyesi bunu başarmış, toparlanmış, hükmetmiş ve suçluların yakalanması, yargının bağımsız işlemsi aksatılmadan sağlanmıştır. 
          Yeşil Iğdır Gazetesi Genel yayın Müdürü Cabbar Şıktaş, Bizleri nezaket gösterip hoş sohbetiyle ağırlayan, Iğdır Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Turan'a teşekkür eder, çalışma arkadaşları ile beraber başarılarının daim olmasını dilerim. “dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.