IĞDIR BELEDİYESİ KAR VE BUZ TEMİZLİĞİNE DEVAM EDİYOR

Tarih : 2017-02-24 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR BELEDİYESİ KAR VE BUZ TEMİZLİĞİNE DEVAM EDİYOR

Iğdır belediye ekipleri tarafından yürütülen kar temizliği çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

 

          Son yılların kar yağışı yönünden en bereketli dönemini yaşayan Iğdır, yağışın ardından Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin başlattığı kar-buz temizliği çalışmaları devam ediyor.
          Iğdır Belediye Başkanı murat Yikit yaptığı açıklamada:” Belediye ekipleri, karın ve şiddetli soğuklar nedeniyle buz tabakasıyla kaplanan yollarda da iş makineleri aracılığıyla buzları kırarak temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Yolların yanı sıra kaldırımlar da karlardan temizleniyor. Kentteki kar yığınlarını temizlemek ve buzları ortadan kaldırmak için haftalardır süren yoğun bir mesai içerisine giren ekipler, gece gündüz demeden faaliyetlerini sürdürüyor.
Temizlik çalışmaları esnasında uygunsuz parklar ekiplerin işini oldukça zorlaştırıyor. Yol kenarlarına gelişigüzel yapılan parklar nedeniyle temizlik çalışmaları esnasında zabıta ekipleri de faaliyetlere destek veriyor. İl merkezinde biriken yığınlar, iş makineleri vasıtasıyla kamyonlara nakledilerek atık yerlerine boşaltılıyor. Mahallelerin bazı kesimlerinde kar yığınlarından dolayı daralan yollar, iş makineleri tarafından genişletilerek ulaşımın daha rahat yürümesi sağlanıyor.” Dedi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.