Iğdır, Memur-Sen Sevgisiyle Doldu

Tarih : 2017-03-14 / Kategori : Eğitim

Iğdır, Memur-Sen Sevgisiyle Doldu

            Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen olarak kalite kazandıran ve sendikacılığı toplumla buluşturan bir kadroyuz” dedi.

 

Memur-Sen olarak nitelikli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Yalçın, Biz sendikacılıkta yeni bir çığır açmak için yola çıkmış bir kadroyuz. Kalite kazandıran, vizyon katarak toplumla buluşturan bir kadroyuz. Çalışanın hakkını ve hukukunu korurken, işverenin de hakkını ihmal etmeyen bir kadroyuz. Bütün çalışmalarımız toplumla kucaklaşmış, toplumla bütünleşmiştir.” şeklinde konuştu.
    Iğdır Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Iğdır İl Başkanı Malik AKŞİT, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Sayın Ali YALÇIN'ı Iğdır Memur-Sen ailesi bağrına bastı. 
    Akşit, Coşkulu bir toplantıya ev sahipliği yapan Iğdır Memur-Sen ailesini yürekten kutluyorum. Programımıza katılarak bizleri onurlandıran Akparti Iğdır Milletvekili Sayın Nurettin ARAS'a , Akparti Iğdır İl Başkanı Sayın Ahmet TUTULMAZ'a ve Büro Memur-Sen Genel Başkanı Sayın Vecdi YANBAZ'a teşekkürlerimi sunuyorum. Ve son mesajımız programımızın baş mimarı değerli üyelerimize; çağrımıza yanıt verip salonda yerini alan tüm yol arkadaşlarımı,gönüldaşlarımı kutluyor, saygılar sunuyorum.”şeklinde konuştu.
    Memur-Sen Iğdır  İl Temsilciliği tarafından organize edilen  Iğdır Gençlik merkezinde düzenlenen Konferansa Genel Başkan Ali Yalçın, Büro Memur-sen Genel başkanı Vecdi Yanbaz, Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, kurum amirleri ve sendika temsilcileri katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası