MHP ilçe başkanı Çeçen’den Tıp Bayramı Mesajı

Tarih : 2017-03-16 / Kategori : Sağlık

MHP ilçe başkanı Çeçen’den Tıp Bayramı Mesajı

MHP Iğdır Merkez  İl Başkanı Yaşar Çeçen , 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

 

Çeçen, mesajında şunları kaydetti: “İnsanların daha sağlıklı, daha mutlu yaşam sürmesine hizmet etmeyi amaçlayan tıp bilimi, geçmişten gelen tüm birikimleri de kullanarak sürekli ilerleme içinde olmuştur. "Önce insan" anlayışının benimsendiği günümüz dünyasında, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi çağdaşlığın öncelikli koşuludur. 
    Türkiye, ne yazıktır ki; tıp eğitimi- teknolojisi ve sağlık hizmetleri alanında dünyadaki gelişmeleri yakından takip edememektedir. Ülkemizin sağlıklı insan kaynağı niteliği ve sunulan sağlık hizmetinin etkisizliği bakımından, dünyanın gelişmiş ülkeleriyle yarış içine girememektedir. Bunun aksine, İnsan sağlığının korunması ve hastaların sağlığına kavuşması ve sorunlarının giderilmesi için sağlık çalışanlarının gösterdikleri çabaları takdirle karşılıyoruz. 
    Sağlığın yalnızca kaybedildiğinde hastanelerde aranacak bir değer olmayıp, var olduğumuz an itibariyle korunması gereken bir kıymet olduğunu bizlere öğreten hocalarımızı saygı, şükran ve minnetle anarken tüm Türk hekimlerimizin Tıp Bayramını kutluyorum. İnsan sağlığı için harcanan mesainin en mukaddes zaman dilimlerinden olduğu inancıyla, daha sağlıklı toplum için fedakarca hizmet eden doktorlarımızın, hemşirelerimizin, ebelerimizin, hasta bakıcılarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını gönülden kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.