REKTÖR ALMA: “YENİ PROJELERLE IĞDIR’A HİZMET EDECEĞİZ”

Tarih : 2017-03-20 / Kategori : Eğitim

REKTÖR ALMA: “YENİ PROJELERLE IĞDIR’A HİZMET EDECEĞİZ”

          Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı atamayla Iğdır Üniversitesi’ne Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Aydın Şanda ve çok sayıda üniversite çalışanı Iğdır Havaalanı’nda karşıladı. Daha sonra Iğdır Üniversitesi Karaağaç kampüsü Uygulama Oteli’ne geçen yeni Rektör Prof. Dr. Alma ayağının tozu ile burada ulusal ve yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi. 

 

        Iğdır’a hizmet etmek için geldiğini belirten Rektör Prof. Dr. Alma,”Başarı takip ve istişareden gelir. Biz buraya hizmet etmeye geldik. Yeni ve bir çok projeyle Iğdır Üniversitesi’ne yeni bir vizyon kazandırmak istiyoruz. Özellikle bilimsel çalışmalarla adından söz ettiren bir üniversite olacağız. Japonya’da ve birçok ülkede çalıştım oralarda bilim adamları doktora öğrencileri gece geç saatlere kadar akademik çalışmalar yapıyorlar, bizim de öyle olmamız lazım. Bende mesai kavramı yok sürekli çalışmayı seviyorum hepimizin de bu tempoya ayak uydurmasını istiyorum.” dedi. 
    Hayata geçireceğimiz projelerde sürekli Iğdır halkı ve ileri gelenleriyle istişare içinde olacağını belirten Prof. Dr. Alma, kısa sürede Iğdır Üniversitesi’nin akademik, sosyal ve kültürel alanlarda bir çok yeniliğe herkesin şahit olacağını ve kapısının herkese açık olduğunu vurguladı.  

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.