Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz: “Bu Vatanı Bölmeye Kimsenin Gücü Yetemez”

Tarih : 2017-03-24 / Kategori : Genel Haber

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz: “Bu Vatanı Bölmeye Kimsenin Gücü Yetemez”

         Iğdır Ülkü ocakları başkanlığınca düzenlenen bahar şöleni yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrasında Ehlibeyt  Alimler Derneği başkanı Behlül Salmanlı Kuranı Kerim okudu.

 

         Sanatçı Ahmet Öngel ve Ali Kınık’ın sahne aldığı programda konuşan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Gerek terör örgütlerine gerekse dış ülkelere tepki göstererek,  “Bu vatanı asla böldürmeyeceğiz. Bölmeye de kimsenin gücü yetmez.”dedi.
          Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Iğdır Ülkü Ocakları Başkanlığınca bir düğün salonunda düzenlenen Nevruz Etkinliği kapsamında katıldığı etkinlikte vatandaşların bayramını kutladı.
          Askerimize, polisimize, devletimize güveniyoruz. Ama bu ülkenin bölünmez bütünlüğü, bayrağımız, devletimiz, milletimiz için üzerimize ne düşerse canla baş üstüne. Bu konuda her zaman gerekeni yapmaktan asla geri durmayacağımızı Ülkü ocakları olarak yine sizlerin huzurunda da  ifade ediyorum.” şeklinde konuştu.
    Erzurum MHP milletvekili MHP Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın,da Iğdırlıların Nevruz bayramını kutlayarak birlik beraberlik mesajı verdi.Iğdır eski Milletvekili Abbas Bozyel de bir konuşma yaparak gündeme dair mesajlar verdi.
Daha sonra konuşan Iğdır Ülkü ocakları Başkanı Arif Gürel’ise, Nevruz Bayramı’nın Türklerin kültürünün bir parçası olduğunu vurgulayarak; “Bu güzel ve anlamlı gün, yani Nevruz kardeşlik, paylaşmak ve dostlukları pekiştirmek demektir” dedi.
Gürel, “Türkün olduğu her yerde Nevruz bayramı coşku ile katlanır. Nevruz, birlik ve kardeşlik içerisinde geleceğe umut dolu yürüyüşün adımıdır. Bu bayramda Türk milletinin özü vardır, tarihi ve emanetleri vardır. Bunları korumak ve sahip çıkmak da bizlerin görevidir. Binlerce yıllık maziye sahip büyük Türk milletinin çağlar ötesinden taşıyıp getirdiği Türk kültürünün önemli bir öğesi olan Nevruz Bayramı’na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Nevruz, Türk milletinin zor günlerini geride bırakarak yeniden dirilişinin, tarih sahnesine daha güçlü bir biçimde çıkışının hikâyesidir. Nevruz, birlik ve kardeşlik içerisinde geleceğe umut dolu yürüyüşün adımıdır. Türklerin Ergenekon’dan çıkışı, baharın gelişi ve Türk kültüründe yeni yılın başlangıcını simgeleyen Nevruz Bayramın’da  yeniden uyanış gününde Türk milletinin özü, tarihi, hatıraları ve emanetleri vardır. 
      Bunları korumak, kollamak ve sahip çıkmak bizlerin ülkücü gençlerin görevidir. Nevruz Bayramının Türk milletine hayırlı olmasını diliyorum. Tanrı Türk’ü korusun diyorum.” şeklinde konuştu.
Daha sonra  sahnede örs üzerinde demir dövüldü.
Program, halk oyunları ekiplerinin Kafkas dansı gösterileri ve şarkıcı Ali Kınık’ın seslendirdiği şarkılarla sona erdi.
               Programa MHP ilçe başkanı Yaşar Çeçen, MHP yönetim kurulu üyeleri ,MHP Milletvekili adayları Dr. Yakup Kumtepe ve Muharrem Çeçen,partililer gençler katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası