Iğdır’ın da Katıldığı Travel Expo Ankara Fuarı Açıldı

Tarih : 2017-03-27 / Kategori : Kültür & Sanat

Iğdır’ın da Katıldığı Travel Expo Ankara Fuarı Açıldı

  Iğdır ilimizin de katıldığı Travel Expo Ankara Fuarı ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılıyor.

 

  Iğdır Kültür ve Turizm Müdürlüğü ilimizin Elması, patlıcan reçeli, nabatı, kaysisi, lepesi, sarı kökü, sirapı, kaşar peyniri, balı ve tüm zenginlikleri ile bu fuarda da yerini aldı.
    Iğdır Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz “Iğdır, Ağrı, Ardahan illeri ile  birlikte kurmuş olduğumuz stant ilgi odağı oldu.  Bu fuara katılmamızı sağlayan Öncelikle Kültür ve  Turizm Bakanlığı'na, Iğdır Valiliğimize, il özel idaremize, Yaycılı kardeşlere, Iğdırlı turizm ve Aras turizme, bize destek olan tüm Iğdırlılara teşekkür ediyoruz, dört gün boyunca Ankara'daki tüm hemşerilerimizi ve Ankaralıları ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki Stantımıza bekliyoruz” dedi.           
            7 ülkeden 42 şehir, 220 katılımcının katıldığı Fuar 26 Mart Pazar günü sona erecek. Onur konuğu olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti; Melandra Kıbrıs Evi ile 297 metrekarelik stantla fuardaki yerini aldı…
            Fuarla birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni Türkiye’nin 10 ilinde başlattığı tanıtım etkinliklerinin ikincisini Ankara’da gerçekleştiriyor. Fuarın açılışında yer alan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devlet Halk Dansları topluluğu gösterisi ve Kemal Deveci Kaval Dinletisi büyük beğeni ile izlendi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası