53. Kütüphane Haftası Kutlandı

Tarih : 2017-03-31 / Kategori : Kültür & Sanat

53. Kütüphane Haftası Kutlandı

53. Kütüphane Haftası, Iğdır İl Halk Kütüphanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle kutlandı.

 

27 Mart - 2 Nisan 2017 tarihileri arasında kutlanan “53. Kütüphane Haftası” törenine, İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz, kurum müdürleri, okul müdürleri, Öğretmenler, şair ve yazarlar, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.
    İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz, Bu gün 53. yılını kutlamış olduğumuz kütüphane haftasında okullarımızda en çok kitap okuyan öğrencilerimize çeşitli hediyeler verdik. Bu etkinlik tüm okullarımızda devam etmektedir. Kütüphanemizde de okuma etkinliği düzenledik.  Buradaki amacımız  haftanın amacı, Kütüphane hizmetlerini tanıtmak ve kitap okuma alışkanlığını aşılamak olduğunu belirtti.
    Engindeniz, Kütüphanelerin ve kitap okumanın bir yönü de bir milletin tarihi geçmişiyle bugünü ve geleceği arasında oluşturduğu koordinasyondur. Kütüphaneler her şeyden önce bir milletin kültürünün, medeniyetinin muhafaza edildiği hazinelerdir. Biz çok büyük bir tarihi medeniyete ve geçmişe sahip bir milletiz. Bu programın gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
    Daha sonra il Halk Kütüphanesinin ve “Sıra Dışı Okurlar Belgeseli” slayt gösterimi gerçekleşmesiyle program son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası