Bakan Arslan ve Eroğlu'nun Iğdır Valiliği Ziyareti

Tarih : 2017-04-05 / Kategori : Siyaset

Bakan Arslan ve Eroğlu'nun Iğdır  Valiliği Ziyareti

        Bakan Eroğlu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldikleri Iğdır’da, Vali Ahmet Turgay Alpman’ı makamında ziyaret etti.

 

         Valilik şeref defterini imzalayan Eroğlu ve Arslan, Vali Alpman’dan Iğdır  hakkında brifing  aldılar. Vali Alpman, “üç ülkeye sınır bir ildir.Bundan dolayı yapılacak olan cazibe merkezleri ve yatırımlarla bölgenin gelişen bir ili olacaktır.”dedi.
              Valilikte açıklamalarda bulunan Bakan Eroğlu, yaptığı konuşmada, kente müjdelerle geldiğini belirterek, “Ünlendi Barajı’ndan alınacak su arıtılacak, daha sonra çok uzun bir isale hattıyla şehir merkezi, 3 ilçe, beldeler ve köyler dahil olmak üzere 77 yerleşim yerinin, bütün Iğdırımızın su meselesi kökünden çözülecek. Artık vatandaşlar memba suyu gibi su içecek.” diye konuştu.
        Bakan Ahmet Arslan da “Milletimize, memleketimize çok daha iyi bir gelecek bırakmamız gerektiğini biliyoruz. Bu yolda da biz yürümeye devam edeceğiz. İnşallah insanımızın da her zamanki gibi desteği yanımızda olacak, buna hiç şüphemiz yok.” ifadesini kullandı.
    Ziyarette Vali Alpman, Eroğlu’na Ağrı Dağı’nın bulunduğu tablo hediye etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası