MİLLETVEKİLİ NURETTİN ARAS MHP MERKEZ İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Tarih : 2017-04-14 / Kategori : Siyaset

MİLLETVEKİLİ NURETTİN ARAS MHP MERKEZ İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

          Iğdır Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras MHP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Çeçen ve teşkilatını ziyaret etti. Ak Parti ve MHP öncülüğünde 16 Nisan’da yapılacak Anayasa Değişikliği’ne Evet kampanyalarının tüm hızıyla sürdüğü Iğdır’da seçmenler tarafından Ak Parti ve MHP’nin kucaklaşmasına olumlu baktığı belirtildi.

         Iğdır Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras ziyarette yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyor hoş bulduk diyoruz. Bugün Iğdır’da çok anlamlı bir kucaklaşma gerçekleşiyor. Bu bakımdan bölgede yaşayan vatandaşlarımızın mesut olduğu kanaatindeyim. Sayın başkanın da ifade ettiği gibi MHP her zaman devlet zora girdiği zaman üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır. 
        Anayasa paketine öncülük eden isimlerden birisi hepinizin bildiği üzere MHP Genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli’dir. Bu proje ortak bir projedir. Bu proje ile devletimizin bakiliğini ebediyen hep birlikte temin edeceğiz. Şunun bilinmesini isterim ki Sayın Devlet Bahçeli sabahlara kadar partisi ile birlikte referandumun meclis oylamasında olağanüstü bir çaba sarf etmiştir.  Kendisini çok takdirle karşılamak gerekir. Bizzat kendisi ile görüştüğümde bu fedakârlıklarından dolayı Iğdır halkı adına kendilerine teşekkür ettim. Bazıları kendisini haksızca eleştiriyorlar. Ancak bu ülke için faydalı olanı yapan bir muhalefet lideri ülkenin en önemli ihtiyaçlarından biridir. Şu an kullandığımız sistem unutmayınız ki Menderes’lerin idamının, 12 Eylül’lerin, 28 Şubat’ların ve 15 Temmuz’un önünü açmıştır. Türkiye’de geçmişten bugüne üretilen hainlikleri tekrar tekrar yaşamak istemiyorsak bu sistem değişikliği elzemdir. 
    Öte yandan devletimize Avrupa devletlerinin yaptıklarını görüyorsunuz. Kontrolü kaybetmiş bir biçimde üzerimize geliyorlar ve hayır propagandası yapıyorlar. Sizlere açık açık söylemek istiyorum ki bu ülkede yabancı istihbarat servislerinin önünü kesecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemidir. Bu proje Ak Parti ve MHP’nin ortak projesidir. Şu söyleyeceğim cümleye de oldukça dikkat etmenizi istiyorum ki Bu sistemle yalnızca %51 ile iktidar olunabilecek. İnşallah Iğdır insanı bunu çok iyi anlar ve özümser. Bizleri dostça ağırlayan MHP’li arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz ve hep beraber EVET diyoruz” dedi.
     MHP Merkez ilçe Teşkilatı Başkanı Yaver Çeçen de konuşmada, “Öncelikle buraya gelen herkese içtenlikle hoş geldiniz diyoruz. Özellikle belirtmek isterim ki Milliyetçi Hareket Partisi kuruluşundan bu yana ülkesinin ve devletinin sıkıntılı ve sancılı dönemlerinde elini her zaman taşın altına koymayı bilmiştir. Ancak bu sefer liderimiz Devlet Bahçeli öncülüğünde elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaktan geri durmayacağız. Çünkü bu sefer devlet ve milletin beka sorunu vardır. 16 Nisan günü oylarımızın rengi de özü de Evet’tir. Sayın vekilimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Ayrıca Merkez İlçe Başkanı Çeçen, AK Parti ve MHP olarak her iki tarafında Terör örgütlerine karşı verilen mücadelede devletin elini güçlendirmenin Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu hamle olduğu vurgusu yapıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.