Avrupa'da yine Iğdırlı judocuların rüzgarı esti...

Tarih : 2017-04-15 / Kategori : Spor

Avrupa'da yine Iğdırlı judocuların rüzgarı esti...

            Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Takımının başarılı sporcusu Mihraç AKKUŞ, Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen Ümitler Avrupa Kupası’nda 55 kg’ da Avrupa şampiyonu olarak altın madalya kazandı.

 

    Judo da tarih yazmaya devam eden Iğdırlı judocu Mihraç AKKUŞ , Avrupa’ya yine imzasını attı. Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen, 31 ülkeden 677 sporcunun mücadele ettiği Ümitler Avrupa Kupası’nda, mücadele eden başarılı judocu,yine altın madalya ile ülkemize döndü. Başarılı sporcumuz Mihraç AKKUŞ aldığı madalyalar ile göğsümüzü kabartı.Bu yıl yapılacak Ümitler Avrupa Şampiyonası, Dünya Şampiyonası ve Avrupa Gençlik Oyunları Festivali (EYOF) öncesinde yeni madalyalara göz kırptı.
         ‘Gurur Duyuyoruz’
          Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım AYDOĞDU Avrupa Kupası’ndan başarılı bir sonuç ile dönen sporcumuz Mihraç AKKUŞ “Judo’da ülkemizi en iyi şekilde temsil edip şampiyon olarak, Türk Bayrağı’nı Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen Avrupa Kupası’nda dalgalandırdığı için gurur duyuyoruz” dedi.
           İl Müdürü ayrıca başarılı sporcumuzun antrenörü Serkan ESENBOĞA ve her başarıda göğsümüzü kabartarak bizi gurulandıran sporcularımızda emeği olan tüm hocalara teşekkür etti.
          Milli gururumuzun antrenörü Serkan ESENBOĞA "hiç bir başarı tesadüf değildir, azimle ve displinle çalışan sporcumla gurur duyuyorum, ayrıca çalışmalarımızın daha verimli olması için hiç bir fedakarıktan kaçınmayan Spor İl Müdürümüz Kasım AYDOĞDU ve Spor Şube Müdürü Ali DURNA'ya çok teşekkür ederim" dedi.
Şmpiyon AKKUŞ bu güne kadar elde ettiği tüm başarılar için emeği olan herkese teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası