REKTÖR ALMA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tarih : 2017-04-17 / Kategori : Eğitim

REKTÖR ALMA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

            Ak parti il Başkanı Ahmet Tutulmaz, Aralık belediye başkanı Bayram Teksay, Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban kaya ve Melekli belde belediye başkanı Ali Varol’dan hayırlı olsun ziyareti.

 

       AK Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, Aralık Belediye Başkanı Bayram Teksay, Melekli Belde Belediye Başkanı Ali Varol, Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya ve beraberindeki heyetle Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'yı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. 
      Rektörlük binasında gerçekleşen ziyarette, Ak Parti İl Başkanı Tutulmaz, Rektör Alma’nın enerjisiyle üniversiteye büyük bir sinerji kattığını belirterek, hazırlanacak olan yeni projelere ve çalışmalara Ak Parti il yönetimi olarak her zaman destek olacaklarını kaydetti.
    Ziyarette bulunan Aralık Belediye Başkanı Bayram’da başarı dileklerini belirttikten sonra, Aralık ilçesi için düşünülen projelerden ötürü teşekkür etti. Melekli Belde Belediye Başkanı Ali Varol ise hayırlı olsun temennisini belirterek, hizmet için bütün imkanlarının Iğdır Üniversitesinin emrinde olduğunu söyledi.
    Rektör Alma’da, Ak Parti İl Başkanı Tutulmaz, Belediye Başkanları Teksay ve Varol ile beraberindekilerin kendisini ziyaret etmesinden dolayı son derece memnun olduğunu belirterek, Iğdır Üniversitesi olarak, Iğdır’ın gerçek potansiyelini ortaya çıkaracak projeler hazırladıklarını söyledi. Rektör Alma, bu konuda azimli olduklarını, yapılan çalışmaların giderek artırılacağını, güzel ve verimli çalışmalarla Iğdır Üniversitesini, dolayısı ile Iğdır’ı markalaştırmayı hedeflediklerini belirtti.
    Ziyaret, Rektör Alman’ın, İl Başkanı Tutulmaz’a hediye takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirmekle son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası