BELEDİYE BAŞKANLIK MAKAMINA HÜSEYİN ALİ YALTI OTURDU

Tarih : 2017-04-22 / Kategori : Genel Haber

BELEDİYE BAŞKANLIK MAKAMINA  HÜSEYİN ALİ YALTI OTURDU

         Iğdır Belediye Başkan V. Hüseyin Güven, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla makam koltuğunu Iğdır Hüsnü Özyeğin İlköğretim okulu öğrencisi olan Hüseyin Ali Yaltı’ya devretti.

 

           23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Hüsnü Özyeğin İlköğretim okulu Müdürü Ercan Bilen, öğretmenlerden Sevgi Bıyıklı ve öğrenciler Hazal Yerlikaya, Emrecan Yıldırım Belediye Başkan V. Hüseyin Güven’i makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.
          Temsili Belediye Başkanlığı makam koltuğunu devralan Hüseyin Ali Yaltı, başkan olduğunda belediye hizmetleri konusunda projelerini sıralayarak” Belediye Başkanı olmak büyük sorumluluk gerektirir. Bende sorumluluğun farkındayım. Yaptıklarımız kadar yapamadıklarımız var. Bende bir Iğdırlı olarak çok sorunlarımızın olduğunu biliyorum. Mesela siz çocukların sosyalleşeceği oyun alanları az, bunun için uygun alanlar belirleyeceğiz. Çevre kirliliği ve çöp sorunlarımız var. Bunun için belediye olarak elimizden geleni yapacağız. Bizim kadar tüm Iğdır halkının da duyarlı olmasını bekliyoruz. Modern bir şehir olabilmemiz için, spor yürüyüş ve dinlenme alanlarını çoğaltmaya çalışıyoruz. Bu alanlara çocuklarımız kadar bizlerin de ihtiyacı var. İl olarak gittikçe büyüyoruz. Yeni binalara ihtiyaçlarımız var, tabi yeşil alanlarımızı koruyarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
       Ardından konuşan Belediye başkan V. Hüseyin Güven :”  Sayın başkanım dilek ve temennilerinizi dikkate aldık. Bu talep ve temennilerinizi arkadaşlarıma paylaşacağım. Çöp sorunu, yeşil alanlar, yürüyüş yollarını dile getirdiniz. Size duyarlılığınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum, size saygı duyuyorum, elimizden geldiği kadar emirlerinizi yerine getirmeye çalışacağı. Talepleriniz bizim için bir emirdir. ”dedi.
    Başkanlık makamında gerçekleşen temsili belediye başkanı devir töreni belediye başkanının öğrencilere ve öğretmenlere çeşitli hediye paketini takdim ederek son buldu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.