TURİZM HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

Tarih : 2017-04-22 / Kategori : Kültür & Sanat

TURİZM HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

         Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, İlimizde 21 Nisan 2017 Cuma günü İl Kültür Merkezinde kutlama programı düzenlendi.

 

Programa, Vali Ahmet Turgay ALPMAN, İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK, İl Jandarma Komutan Vekili Metin ÖZBEK, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ferhat AKKUŞ, Kurum Müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
    Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda açılış konuşması İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman ENGİNDENİZ tarafından gerçekleştirildi.
    Ardından bir konuşma yapan Vali Ahmet Turgay ALPMAN,  Ülkelerin kalkınmasında önemli bir gelir kaynağı olan, geçmişten günümüze ulaşan zenginliklere ve güzelliklere hayat veren kültürel değerlerin tanıtılması yönünden turizmin önemine dikkat çekmek amacıyla, Ülkemizde her yıl 15-22 Nisan tarihleri arası 'Turizm Haftası' olarak kutlandığını, tabii ve coğrafi özellikleriyle Iğdır ilinin ise önemli bir yere sahip olduğunu, Iğdır'ın tarihi, kültürel ve coğrafi yönlerinin samimi bir şekilde ortaya konulmasıyla şehrin turizmine büyük ölçüde katkı sağlanacağını ifade ederek Turizm Haftasını kutladı.
    Program kapsamında liseler arası ses yarışmasında dereceye giren öğrenciler tarafından müzik dinletisi icra edildi.
     Daha sonra İlimizde ses ve yemek yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri Vali Ahmet Turgay ALPMAN tarafından verildi.
    Program, resim sergisinin gezilmesi ile sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.