Rektör Mehmet Hakkı Alma’dan Gazetemize Nezaket Ziyareti

Tarih : 2017-04-24 / Kategori : Genel Haber

Rektör Mehmet Hakkı Alma’dan Gazetemize Nezaket Ziyareti

        Iğdır Üniversitesi Rektörü Mehmet Hakkı Alma çalışma arkadaşları Genel Sekreter Dinçer Öztürk, Özel Kalem Müdürü Bilal Uludağ, Basın Müdürü Ali Tarhan  ile birlikte Yeşil Iğdır Gazetesi Müdürü Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

       Rektör Alma ziyarette yaptığı açıklamada:  “Iğdır üniversitesi Iğdır’ın üniversitesidir. Halkımızın üniversitemizle iç içe olması için ne gerekiyorsa yapacağız. Eğitim, Kültür, Spor, Sosyal aktivitelerle bütünleşeceğiz. Öğrenci kapasitemizi her geçen yıl artıracak, Iğdır’ın kalkınmasına, ekonomisinin canlanmasına katkıda bulunacağız. Öğrencilerimizin tercih edeceği bir üniversite haline getireceğiz. Planlamalarımızı kısa ve uzun vadeli yaparak köklü bir üniversite olacağız. Azerbaycan’dan, Irak’tan, Nahcivan’dan birçok ülkeden öğrenci alacağız. Hukuk ve Eğitim fakültelerinin açılması için senatomuz girişimlere başladı. Bir yıl sonra Iğdır Üniversitesi şimdi ki mevcudunun iki katına çıkacak, daha sonra ki yıllarda ise bu rakam katlayarak artacaktır. Iğdır Üniversitesinin Suveren kampüsünün ismini Bülent Yurtseven kampüsü olarak teklif edeceğiz. Kampüsümüz içerisinde mesire alanları, kent ormanları kuracak ve halkımızın kullanımına açacağız. Üniversitemizi, yapılan yatırımları gelip görmek isteyen her kes gelip gezebilir. Bundan mutluluk duyarız.” Dedi.
            Yeşil Iğdır Gazetesi Müdürü Cabbar Şıktaş’da: “Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Henüz bir aydır göreve başlamış olmanıza rağmen göstermiş olduğunuz performans taktirle karşılanmaktadır. Iğdır halkı 8 yıl boyunca Iğdır üniversitesiyle hiçbir şekilde şekil de bütünleşemedi. Bu manada sizlerden çok yüksek bir beklenti var.  Iğdır Üniversitesini hak ettiği seviyelere çıkaracağınızdan hiç şüphemiz yoktur. Şehri tanımanız, insanları tanımanız, üniversitenin kadrolarını tanımanız elbette ki kolay değildir. Ancak bu kısa süre zarfında göstermiş olduğunuz yakınlık, halkın sanki sizinle yıllardır tanışıyormuş  gibi hissetmesine vesile olmaktadır. Sizlere başarılı çalışmalar diliyoruz.” Dedi.
            Rektör Alma, Yeşil Iğdır Gazetesi tesislerini gezdi ve gazetenin müdürü Şıktaş’dan makinalarla ilgili bilgi aldı ve hatıra fotoğrafı çekildikten sonra gazeteden ayrıldı. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.