Girişimcilik Eğitimi Alan Öğrencilere Katılım Belgeleri Verildi

Tarih : 2017-05-13 / Kategori : Eğitim

Girişimcilik Eğitimi Alan Öğrencilere Katılım Belgeleri Verildi

        Iğdır Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Iğdır KOSGEB İl Müdürlüğü tarafından ortak protokol ile iktisat bölümü öğrencileri için düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimi sonunda başarılı olan öğrencilere “Katılım Belgesi” verildi. 

 

           Suveren Kampüsü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Katılım Belgesi” teslim törenine Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, KOSGEB İl Müdürü Eyüp Taşkın ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Bünyamin Yıldırım ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. 
          Girişimcilik eğitiminin çok önemli olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Alma, Kahramanmaraş’ta görev yaparken öğrencileri ile birlikte KOSGEB’e birçok proje sunduklarını ve halen devam eden projelerinin olduğunu söyleyerek, girişimcilik eğitimi alan öğrencilere her konuda destek olacaklarını proje yazma konusunda da randevu almadan kendisi ile görüşebileceklerini kaydetti. 
          Girişimcilik eğitimi ve KOSGEB faaliyetleri ile ilgili bilgi veren KOSGEB İl Müdürü Eyüp Taşkın da KOSGEB’in 81 ilde bulunan müdürlüğü ile Türkiye’nin her yerinde girişimcilere destek olduğunu söyledi. İl Müdürü Taşkın “KOSGEB olarak yaklaşık 200 kişiye UGE eğitimi ve 120 kişiye de destek verdik. Şuanda girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayan arkadaşlarımız hazırladıkları projelerle 50 bin TL’ye kadar hibe alabilirler.” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından girişimcilik dersinde yüksek başarı gösteren öğrenciler belgelerini aldı. “Katılım Belgesi” teslim töreni çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.