MHP’den Atatürk’e hakaret iddialarına tepki

Tarih : 2017-05-16 / Kategori : Siyaset

MHP’den Atatürk’e hakaret iddialarına tepki

        Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır İlçe başkanı Yaşar Çecen, bir televizyon programında Atatürk’e hakaret edildiği gerekçesiyle yaptığı yazılı açıklama ile duruma tepki gösterdi.

 

  Son dönemlerde Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik benzeri hakaretlerin olduğuna dikkat çeken Çecen, “Mustafa Kemal, 57 yıllık ömrünün 17 yılını bilfiil cephelerde kalan ömrünü memleket sevdasına harcamış, bu uğurda sevdiği her şeyden, herkesten vazgeçmiştir. Bugün gelinen noktaya baktığımızda kamuoyu önünde bir grup kendini bilmez, sözde aydın geçinen medya maymunlarının sadece istikbal kaygısı ile 79 yıl önce hayata gözlerini yummuş Ulu Önder Mustafa Kemal’in akla hayale sığmayacak iftiralarla saldırmaktadır. Yüce Türk devletinin ilgili kurumları ve yüce Türk milleti, bunlara en güzel cevabı verecektir, bundan hiç bir şüphemiz yoktur. Bu millet sana olan borcunu asla ama asla unutmayacaktır. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük  Önderimiz Atatürk’ün  aziz hatırası önünde saygı ve minnet ile eğiliyorum’’ ifadelerine yer verdi.
                 Atatürk, Türk Milleti'nin ebedi lideridir. Diyen Yaşar Çecen, şunları kaydetti:” O'na düşman olanlar iftiralarıyla O'nu yaralamak, küçük düşürmek, yok etmek isteyenlerin hedefi Türk Milleti'ni lidersiz bırakmaktır. 
    Eğitim politikasının özü bizim insanımızı yetiştirmektir. Atatürk'e niçin düşmandırlar? "Benim en büyük iftiharım Türk yaratılmamdır" dediği için. Türk düşmanı bütün şerefsizler Atatürk'e düşmandır. Savaş sonrası yıllarda ömrünü Türk Tarihi, Türk Dili ve Türk Kültürünü araştırmaya tahsis etmiştir. T.Cumhuriyeti'nin temeli "Türk Ordusu'nun kahramanlığı ve yüksek Türk kültürüdür" dediği için  Türk Kültürüne ve Türk Ordusuna düşman oldular. Bu yüzden Atatürk'e düşmandırlar.
               Emperyalizmin açık ve gizli uşakları, tam bağımsızlık diyen ve onurlu bir dış politikanın mimarı Atatürk'e düşmandır. Sadabad Paktı ve Balkan Paktı ile siyasi dehasını gördüğümüz Atatürk'ün ufkunu idrak etmekten aciz olan zavallı düşünce fukaraları Atatürk'e O'nun yüce hatırasına saldırarak bir varlık olmaya çalışmaktadır.”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.