Rektör Prof. Dr. Alma Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörünü Ziyaret Etti

Tarih : 2017-05-17 / Kategori : Eğitim

Rektör Prof. Dr. Alma Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörünü Ziyaret Etti

            Ağrı’da bir dizi temaslarda bulunan Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabuluta hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

          Kardeş iki üniversitenin ikili ilişkilerinin geliştirilmesi ve işbirliğinin artırılması yolunda karşılıklı görüş alış-verişinde bulunulan görüşmede, bölge için ortaklaşa hayata geçirebilecek projeler konuşuldu. İki komşu kentin, iki kardeş üniversitesinin bulundukları bölge için faydalı olabilecek projelerde güçlerini birleştirerek ortak kararlar alıp, ortak adımlar atmasının çok kıymetli olduğunu ifade eden Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Abdulhalik karabulut bu ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. 
          Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma da, bu iki genç üniversitenin dinamizmleriyle bilimsel, sosyal ve kültürel açıdan Iğdır ile Ağrı illerine birlikte bölgemiz ve ülkemiz için de katma değer sağlayacak projeleri hayata geçirebileceğine inandığını söyledi.
Rektör Alma, son olarak Rektör Prof. Dr. Karabulut’un kendilerine gösterdiği misafirperverlikten ötürü çok memnun olduğunu ifade etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası