Öğrenciler Sanayi sitesini gezdi

Tarih : 2017-05-18 / Kategori : Genel Haber

Öğrenciler  Sanayi sitesini gezdi

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Kanyar, Iğdır sanayi sitesinde bulunan kuruluşları ziyaret etti.

 

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kanyar,  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ; Üretim sürecine sokulan çeşitli faktörlerle (girdiler), bu sürecin sonunda elde edilen ürünler (çıktılar) arasındaki ilişkiyi ifade eden Verimlilik, savurganlıktan uzak, kaynakları en iyi biçimde değerlendirerek üretmek demektir. 
    Anlamlı bir kalkınma ölçütü olan verimlilik, günümüzde kalite ile birlikte sunulan, rekabet ile birlikte düşünülen, bilgi teknolojisini devreye sokan, çevreyi geliştirmeyi amaçlayan bir dünyayı da beraberinde getirmektedir. 
    Bu nedenle verimlilik bir bilinç meselesidir. Bu bilinçi toplumun her kesiminde, her ferdinde oluşturulmak ve yaygınlaştırılmak amacıyla  08-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de Verimlilik Haftası  çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır.”dedi.
    Kaynar, Bu amaçla Iğdır Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerine yönelik  Sanayide Kalifiye Eleman İhtiyacının Karşılanması, Verimlilik  bilincinin artması  amacıyla Iğdır Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından İlimiz Organize Sanayi Bölgesinde bulunan sanayi kuruluşlarına  teknik bir gezi düzenlenmiştir.” şeklinde konuştu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.