IĞDIR'DA ENGELLİLER HAFTASINDA SPOR TURNUVALARI DÜZENLENDİ

Tarih : 2017-05-18 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR'DA ENGELLİLER HAFTASINDA  SPOR TURNUVALARI DÜZENLENDİ

         10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle  Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından engelliler arasında özel sporcular ve bedensel engelliler Bocce ve Atletizm turnuvaları düzenlendi. Özel sporcular antrenörü Semra ÖZDEMİR ilimizdeki engelli sporcuların hem il içi hem il dışı turnuvalara hazırlanmalarında çalışmalarını sürdürmekte.

 

         Iğdır Gençlik Spor Kulübü, Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü,  Iğdır Aile Sosyal Politikalar Spor Kulübü ve Aralık ilçemizdeki Babacan Ortaokulu kaynaştırma öğrencilerinin de katıldığı turnuvalarda engelli sporcularımızın mücadeleleri ve mutlulukları görülmeye değerdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım AYDOĞRU ve Spor Şube Müdürü Ali DURNA tarafından sporcularımıza kupa ve madalyaları verildi. Turnuvalarda engelli sporcularımızı ziyarete gelen İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destek Biriminden polislerimizde onlara çeşitli hediyeler vererek onlarla Bocce maçı yaptı. 
       Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım AYDOĞDU engelliler haftasında farkındalık oluşturmak ve  il müdürlüğü olarak onların sportif faaliyetlerle katılımlarını sağlamak için antrenör eşliğinde çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.