VALİ AHMET TURGAY ALPMAN’IN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Tarih : 2017-05-20 / Kategori : Genel Haber

VALİ AHMET TURGAY ALPMAN’IN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Değerli Iğdırlılar;
    Atatürk’ün gençliğe armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. Yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.
    19 Mayıs günü; bir gün bile esaret altında yaşamamış olan milletimiz için, adeta kaderin dönüm noktası sayılan; bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin başlangıcı olan bu önemli günün anlamı büyüktür.
    Geleceğimizin teminatı olan sevgili gençler;

 

Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğunuzdur.
    Sevgi, saygı, hoşgörü ve uzlaşma ortamı içinde üstesinden gelinemeyecek bir sorunun bulunmadığını unutmamamız gerekir. Birlik ve bütünlüğümüze yönelik her türlü saldırı veya tehdit karşısında daha fazla kenetlenerek, huzur ve güvenliğimizin bozulmasına fırsat vermemeliyiz.
    Bu duygu ve düşüncelerle; Samsun’da başlattığı kurtuluş mücadelesiyle bizlere bu vatanı emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Savaşımızın şehit ve gazilerini, rahmet ve minnetle yâd ediyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.
Ahmet Turgay ALPMAN
Vali

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası