BAKAN AHMET ARSLAN TEKSTİL FABRİKASINI GEZDİ

Tarih : 2017-05-23 / Kategori : Genel Haber

BAKAN AHMET ARSLAN TEKSTİL FABRİKASINI GEZDİ

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,Iğdır'da yeni kurulan Tekstil Fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

           Bir dizi açılış ve yatırım programı kapsamında Iğdır'a gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Ocak 2017 yılında açılan tekstil fabrikası ziyaret etti.
          Ziyarete Bakan Arslan'ın yanı sıra Iğdır valisi Ahmet Turgay Alpman, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Belediye Başkanları İş Adamları katıldı.
          Fabrika girişinde Bakanı karşılayan İş Adamı Fabrikanın kurucusu Murat Bekem, Bakan ve beraberindekileri Fabrikayı gezdirerek bilgi verdi.
         Bekem, Fabrikayı 3 ay içerisinde kurduk,Ocak 2017 yılında hizmete açtık.Fabrikamızda 220 kişi çalışıyor,Devletten herhangi bir teşvik yada kredi almadık,Tam kapasite ile üretime geçtiğinde 450 kişi istihdam edilecek.Günlük 8-9 bin ürün üretiyoruz.Fabrikamızda çalışanlar hem Tekstil eğitimi alıyor hem para kazanıyor.10 bin metrekare alanda kurulu fabrika 3650 metrekare çelik konstrüksiyon ile Avrupa standartlarına uygun bir şekilde yapılmıştır dedi.İş Adamı Murat Bekem neden Iğdır, Memleketimin gençlerini işsiz görünce çok düşündüm ve bu kararı verdim.Fabrika arsasının sahibi İş Adamı Turgay Aras hiç bir karşılık almadan hibe yolu ile arsayı bize vermesi heyecanımızı biraz daha artırdı. İyiki memleketime yatırım yapmışım.Murat Bekem iş adamlarına çağrıda bulunarak,Cazibe merkezleri kapsamına alınan Iğdır'a yatırım yapsınlar dedi.
    Kısa sürede faaliyete geçen fabrika sahibine teşekkür eden Bakan Arslan böyle Müteşebbisler,Hem Ülke Ekonomisine hemde işsizliğe katkıda bulunuyorlar bu tür iş adamlarımızı tebrik ediyor sonuna kadar yanlarında olduğumuzu bildiririz dedi.Bakan Arslan Fabrika çalışanları ile resim çektirdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.