Iğdır Üniversitesi Hayvan Hastanesi İçin Teknik Gezi Düzenlendi

Tarih : 2017-05-25 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Üniversitesi Hayvan Hastanesi İçin Teknik Gezi Düzenlendi

             Iğdır Üniversitesi Hayvan Hastanesi teknik altyapısının en iyi şekilde kurulması için üniversitemiz tarafından görevlendirilen bir ekip Erzurum Atatürk Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni gezdi.

 

 

Üniversitemiz tarafından görevlendirilen ekip ilk önce Erzurum Atatürk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi gezerek, Doç. Dr. Mustafa Sinan Aktaş ve Yrd. Doç. Dr. Nergis Ulaş’tan bilgi aldı.
    Bursa Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi’ni gezen ekip Prof. Dr. Ebru Yalçın ve burada görevli personellerden bilgi alarak, üniversitemizdeki hayvan hastanesinde neler yapılabileceği konusunda fikir sahibi oldular.  
    Son olarak Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi’ni gezen ekip burada da Prof. Dr. Şima Şahinduran’dan bilgi aldı.
    Iğdır Üniversitesi inşaatı bitmiş olan hayvan hastanesinin alet ekipman ve uygulama alanlarının en güzel şekilde dizayn edilmesi için düzenlenen teknik gezi bu üç üniversitenin gezisi ile sona erdi.
     Ayrıca Iğdır Üniversitesi Hayvan Hastanesi Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İsa Yılmaz ve koordinatör yardımcıları Arife Kaya, Fatma Ertaş ve Ayhan Akgün’e teknik gezi organizasyonu için teşekkür ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası