Şehit Öğretmen Şevki Akgün İlkokulu-Ortaokulunda Yıl Sonu Şenliği

Tarih : 2017-05-25 / Kategori : Eğitim

Şehit Öğretmen Şevki Akgün İlkokulu-Ortaokulunda  Yıl Sonu Şenliği

              2016-2017 eğitim öğretim  yılı Şehit Öğretmen Şevki Akgün İlkokulu-Ortaokulu Yıl Sonu Şenliği düzenlendi. Şenlikte; Sergi, bilim fuarı ,Palyaço Gösterisi,Yüz Boyama,Şişme Oyun Parkında Doyasıya Eğlence,Tanıtım Stantları, Yıl Sonu Gösterileri,Sürpriz Oyunlar,İkramlar yer aldı.

 

                Iğdır Merkeze bağlı Şehit Öğretmen Şevki Akgün İlk- Ortaokulunun okul bahçesinde düzenlediği yılsonu şenliği coşkuyla kutlandı.
                Şenliğin açılış kordelasını Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Aydoğdu , şube müdürleri ve daire müdürleri yaptı.
                Murat Aydoğdu yaptığı konuşmada,””Güzel bir etkinlik hazırlanmış çocuklarımız bir yıl içinde yaptıkları çalışmaları burada sergilemişler.ve gönüllerince eğleniyorlar. Okul idaresini ve öğretmenleri kutluyor başarılar diliyorum.”dedi.
              Etkinlik kapsamında Dans gösterileri, Müzik korosu, Halkoyunları gösterileri, Bilim Fuarının açılışı, Şişme oyun parkı, Resim sergisi açılışı, Yüz boyama etkinliği gibi birçok etkinlik yapıldı.
                   Etkinlikte en çok Bilim fuarında bulunan öğrencilerin bir birinden güzel çalışma ve projeleri dikkat çekti.
                 Okul Müdürü Erkan Çiğdem,” öğrencilerin Eğitim-Öğretim yılını başarıyla tamamladıklarını belirterek,”Bir yıl boyunca çabaladınız, beni de çok mutlu ettiniz. Dereceye girmiş arkadaşlarımız değil diğer arkadaşlarımızda çok güzel sunumlarda bulundu. Bu yaptığınız çalışmalarda tabi ki velilerimizin öğretmenlerimizin hepimizin emeği çok büyüktür. Öğretmenlerimizi tebrik etmek istiyorum. Bir aile gibi çocuklara sevgi ve bilgi aşıladılar. Başarılı bir eğitim kadrosuyla öğrencilerimize hizmet ettiler. Okulda eğitim düzeyi arttı. Bir kez daha öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.
                 Yıl sonu şenliğine Iğdır İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Aydoğdu, Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Akkuş, Mehmet Tüzen,Hüseyin Kıran, Adnan Ok, Öğretmenler ve Öğrenci velileri katıldı.ardından gelen protokol üyelerine yemek ikramı yapıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.