Vaillant, Iğdır’lı Tüketici Club üyeleriyle buluştu.

Tarih : 2017-05-25 / Kategori : Genel Haber

Vaillant, Iğdır’lı Tüketici Club üyeleriyle buluştu.

Yenilikçi ürünleriyle sektöründe öne çıkan Vaillant, doğalgaz ile yeni tanışan Iğdır’lı Tüketici Club üyeleriyle buluştu. 

    Türkiye’de 25 yıldır sürdürdüğü başarılı çalışmalarıyla sektörünün beğenilen markaları arasında yer alan Vaillant, Tüketici Club etkinliklerinin bir yenisini Iğdır’da gerçekleştirdi. 
    Doğalgaz ile yeni tanışan Iğdır’da Vaillant markasının bilinirliğini arttırmak ve Vaillant Club üyeleri ile bir araya gelmek amacıyla düzenlenen etkinlik Iğdır ilindeki 200 Tüketici Club üyesinin  katılımıyla gerçekleşti.
    Vaillant Türkiye Marka Müdürü Başar Poroy, Vaillant Türkiye Adana Bölgeler Satış Müdürü Fatih Aylı, Vaillant Türkiye Malatya Bölge Satış Uzmanı Zafer Yıldız,   Vaillant Türkiye Adana Bölge Tüketici Club Sorumlusu Sıdıka Kara ve Tüketici Club üyelerini bir araya getiren etkinlik Vaillant’ın gerçekleştirdiği çalışmalar  hakkında  bilgilendirme ile başladı. Vaillant’ın geniş ürün gamının ve Tüketici Club’ın  çalışmalarının sunumuyla  devam eden etkinlikte tavsiyeci Club üyeleri Vaillant yöneticilerinden ödüllerini teslim aldılar.
    Vaillant Türkiye’nin yüzde yüz tüketici memnuniyetini sağlamak amacıyla 1994 yılında hayata geçirdiği Vaillant Tüketici Club’e tüm Vaillant kullanıcıları ücretsiz olarak üye olabiliyor. Türkiye’ye özgü olan Vaillant Tüketici Club’ünün Türkiye genelinde 370.000’i aşkın üyesi bulunuyor. Vaillant Tüketici Club üyeleri, Vaillant ürünlerini tavsiye ederek yeni müşteri kazanılmasını sağladıklarında puan kazanıyor ve bu puanlarıyla  çeşitli armağanlara sahip oluyorlar. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.