EMNİYET MÜDÜRÜ ORHAN ÇEVİK VE DR. MEHMET KUM ÖĞRENCİLERE HİKAYE KİTABI DAĞITTI

Tarih : 2017-05-27 / Kategori : Genel Haber

EMNİYET MÜDÜRÜ ORHAN ÇEVİK VE DR. MEHMET KUM ÖĞRENCİLERE HİKAYE KİTABI DAĞITTI

Iğdır İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik , Dr. Mehmet Kum tarafından okula bağışlanan hikaye kitaplarını öğrencilere dağıttı.

 

  Iğdır Merkeze bağlı Enginalan  köyünde  ilkokulda  200  öğrenciye hikaye kitabı dağıtan Dr. Mehmet Kum ve Emniyet Müdürü Orhan çevik, öğrencilere seslenerek sizler geleceğimizsiniz sizleri çok seviyoruz. Sizlerinde vatanınız milletinizi çok sevdiğini biliyoruz. Okuyun vatana hizmet edin” dediler..
           Emniyet Müdürü Orhan Çevik,,”Kitap bilgi demek, kitap ışık demek ,kitap bizim dünyayı öğrenmemizi sağlayan bir araçtır.Kitapların içinde bilgi vardır.
    Bu bilgilerden faydalanıyoruz.Sizler  yetişiyorsunuz.ve millete hizmet etmek için kafanızda fikirler oluşuyor.Bu kitapların hepsi faydalı bir şeyler kapacağınıza inanıyorum.Boş zamanlarınızda okuyunuz.Okuyan insan bilgili insan demektir.
    Bilgili insan kuvvetli insan olur.yatta en büyük güç bilgidir.Sizde bilgili olmalısınız.Bilgili olmak içinde bol bol okumalısınız. 
    Dr. Mehmet Kum güzel örnek bir çalışma yapıyor. Kendisi bir öykü yazarı kitabın kıymetini kitap okumanın şart olduğunu biliyor. Kendi cebinden maaşından bu kitapları alıp köy okullarına dağıtıyor kendisini kutluyorum. Emeği geçen teşekkür ediyorum. Şeklinde konuştu.
    Öğrencilerde sayın Emniyet müdüürmüze ve doktor beye  teşekkür ediyoruz. Bizlere hikaye hediye etti. 
    En kısa sürede okuyacağız. Kitap okumayı seviyoruz “dedi.
                Dr. Mehmet Kum ‘da,”Öğrencilerimizin kitap okuyup aydınlanmaları için köy okullarını gezerek Milli eğitim bakanlığı tavsiyeli hikaye kitapları dağıtıyorum. Yeter ki çocuklarımız okusun.Okumak cahilliği yenecek olan tek silahtır. Toplumumuz maalesef okumuyor. Ağaç yaşken eğilir felsefesi içinde küçük çocuklarımıza kitap okumayı sevdirmeye çalışıyoruz .”şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.