BESTİ AYDENİZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016-2017 MEZUNİYET TÖRENİ

Tarih : 2017-05-27 / Kategori : Eğitim

BESTİ AYDENİZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016-2017 MEZUNİYET TÖRENİ

Mezuniyet Töreninde Yıl sonu dolaysıyla bir birinden ayrılan öğretmen ve öğrenciler duygulu anlar yaşadı.

    Iğdır Sesti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016-2017 Yılı Eğitim öğretim yıl sonu mezuniyet töreninde duygulu anlar yaşandı.
    Iğdır Gençlik merkezi kapalı spor salonunda düzenlenen törene Iğdır Sesti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Suat Vural, Okul Yönetimi, Veliler ve öğrenciler katıldı.
    Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Suat Vural şunları kaydetti; 
İşte geldi mezuniyet
Kimine hüzün
Kimine memnuniyet
12 yıllık öğrenimin sonu
Hayat öğreniminin başlangıcı
Heyacanla, Umutla, Başarıyla
Değerli meslektaşlarım, kıymetli  veliler ve Geleceğimiz, umudumuz,  Sevgili öğrencilerim, Okulumuzun hazırladığı  2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni programına hoş geldiniz. 
    Hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum. Bugün, Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi ailesi olarak, dört yıl önce büyük umutlarla okulumuza gelen 155  öğrencimizi mezun etmenin onurunu, gururunu ve hüznünü birlikte yaşıyoruz.
        Sevgili Öğrenciler,
      Sizlere ne mutlu ki,  köklü geçmişi ve güçlü eğitimci kadrosuyla Milli Eğitim camiamızın  saygın meslek okullarından birisi olan, Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisende ve saygıdeğer öğretmenlerimizin güvenli ellerinde başarıyla ve sağlıkla, ortaöğretim hayatınızı noktalıyorsunuz. Aynı başarıyı bundan sonraki  hayatınızda da sürdürmenizi diliyorum.
    Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK, “Gençler, yurdun bütün umut ve geleceği size, genç kuşakların anlayış ve enerjisine bağlanmıştır.” diyerek size olan güvenini belirtmiştir.
    Hayatta başarılı olmak için, hedefinizi yüksek tutun. Bunu gerçekleştirmek için de çok çalışın. Unutmayın ki, “Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak gerekir.”
Sizleri;  kendi öz değerleriyle barışık, ailesini, yurdunu, bayrağını, milletini seven bireyler olarak yetiştirdik.
       Sevgili Öğrenciler,
        Eğitimde başarının anahtarı, Sevgi’ dir.  Bizler de sizi, sevgiyle ve bilgiyle donattık. Tüm öğretmenlerim adına diyorum ki;
        Sizler, gönül bahçemize,  alnımıza dikip, katmer, katmer açmasını beklediğimiz Güllersiniz!
        Sizler İnaç gibi yüce, ve halk lehçemizle, Sevgi kadar gerçek, Türkü yakıp söylediğimiz ,  bildiğimiz , Dillersiniz!    Hallersiniz!
        Sizler Ülkümüz Kadar Taze, Kanımızın Asilliğince Sevdiğimiz İdealler Siniz!
         Siz gençlerin yetişmesinde emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize, anne ve babalara, Okul-Aile Birliğimizin değerli temsilcilerine şükranlarımı sunuyorum.
          Törenimize katılarak bizleri onurlandıran tüm konuklarımıza, bugünün hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizle, salonlarını bizlere açan Gençlik Merzezi Müdürümüze ve personeline  teşekkür ediyor, Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.       
       Sevgili Gençler!
 Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu   Lisesi sizleri sevgiyle, Hasretle uğurlarken hepinize, mutluluk ve başarılar diliyorum.
   Yolunuz, Bahtınız,   Ufkunuz, Gönlünüz açık olsun.” şeklinde konuştu.
    Daha sonra Öğrencilerin hazırlamış olduğu Tiyatro gösterisi, Slayt sunumu ve Minik öğrencilerinin mezuniyet töreni, Okul öğrencilerinden günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından çeşitli bölümlerden mezun olan son sınıf öğrencilerinin kep atma töreni ile devam eden program Okul Müdürü Suat Vural’ın plaket taktimi ile  son buldu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.